3 Sprouts

3 Sprouts заедно с куп приятели животни се грижат за развитието, образованието, хранителните навици и организацията на стаята на Вашето дете . Разгледайте чантите за обяд, кутиите за играчки и други решения за съхранение и вижте колко добре организирано може да бъде родителството!
69 items total
Детска чанта за обяд BEAR 20 см, синя, 3 Sprouts 3SPILUBEA
Органайзер за пелени HEDGEHOG, бежов, 3 Sprouts 3SP3SDCHED
Торба за пране LAMA 70 л, бежов, 3 Sprouts
New
57,50 лв
3SPILHLLM
Органайзер за пелени WHALE, бежов, 3 Sprouts 3SP3SDCWHL
Торба за пране KOZA 70 л, бежов, 3 Sprouts
New
57,50 лв
3SP3SLHGO
Up
More products

3 Sprouts - забавен начин да подредите стаята на детето си

3 Sprouts е марка, която от 2007 г. предлага иновативни и функционални решения за съхранение за деца. Марката е основана от трима приятели, които споделят страстта си към създаването на добре проектирани продукти за деца, които са едновременно забавни и функционални. Триото вижда празнина на пазара за решения за съхранение, които да са не само практични, но и визуално привлекателни за децата и родителите, които често се стараят да поддържат ред в играчките на децата си.

Научете малчуганите как да подреждат играчките си с 3 Sprouts

Ценностите и визията на марката са насочени към създаването на продукти, които са не само функционални, но и екологични, устойчиви и изработени от висококачествени материали. Те се ангажират да предоставят иновативни и творчески проекти, които вдъхновяват въображението и насърчават организацията в живота на децата. Те са чудесни за обучение на децата как да поддържат ред в интериора, като в същото време се превръщат в негова стилна декорация.

Органайзерите и решенията за съхранение на марката се предлагат в различни размери и дизайни, което улеснява родителите да намерят идеалния продукт за нуждите на своето дете. В Kulina ще намерите сгъваеми кутии за играчки, текстилни контейнери за съхранение, органайзери за книги и списания, преносими органайзери за играчки или козметика, както и някои органайзери за врати и стени.

Не само организаторите на играчки...

3 Sprouts'предлага широка гама от продукти, включително решения за съхранение на играчки, чанти за обяд и кутии за обяд - всички те ще намерите в Kulina. Характерните за тях животински щампи и дизайн правят продуктите им забележими. Животинските щампи придават причудливост и забавление на ежедневните предмети, което ги прави по-привлекателни за децата. Торбичките и кутиите за обяд се почистват лесно, изработени са от нетоксични материали и благодарение на забавния си и закачлив дизайн се харесват както на родителите, така и на децата. Кутиите за обяд са с три отделения, които улесняват разделянето на съставките и опаковането на разнообразна храна.

Така че, ако търсите стилен и модерен начин за организиране на детската стая и искате децата ви да участват активно в процеса на почистване, или ако се грижите за диетата на детето си и искате то да има домашно приготвени закуски в училище, определено трябва да разгледате предложението на 3 Sprouts за продукти, подходящи за деца, в Kulina.