Ballarini Ferrara Тиган, 26 см

Code: BAL1000964
Brand: Ballarini
101 лв –23 %
Ballarini Ferrara Тиган, 26 см
101 лв –23 % 78 лв
На склад (>5 бр.)

Опитайте тигана с незалепващо покритие Granitium Extreme от колекцията Ferrara. Италианският производител Ballarini е част от групата Zwilling от 2015 г. насам.

Detailed information

Product detailed description

Ballarini Тиган за пържене Ferrara, 26 cm

Ако търсите тиган с незалепващо покритие , на който да приготвите вкусна вечеря, независимо дали под формата на печени зеленчуци или месо , тиганът от колекцията Ferrara е точно за вас. Не само че има незалепваща Granitium Extreme повърхност , но е и подходяща за индукция. Можете да избирате между широка гама от размери на тиганите с диаметър 20, 24, 26, 28 и 32 cm. Не забравяйте да изберете подходящ капак със специална дръжка.

  • Препоръчваме ръчно пране
  • Тиган с незалепващо покритие, подходящ за индукция
  • Без PFOA
  • Висока устойчивост
  • Произведено в Италия
  • Гаранция срещу производствени дефекти 5 години - можете да използвате и металотърсачи
  • Декор от гранит
  • Термопойнт

Ballarini Италианските съдове за готвене са не само дизайнерско бижу за вашата кухня, но благодарение на комбинацията от италианска любов към добрата храна и немска прецизност те са и висококачествени. Съдовете за готвене с незалепващо покритие от колекцията Ferrara са алуминиеви с декорация от гранит, при която алуминиевата плоча се оформя под високо налягане в желаната форма. Качествените тигани с незалепващо покритие на Ferrara са идеалният спътник за пържене на яйца, печене на зеленчуци, месо, риба, картофени палачинки или палачинки.

Индукция

Двойното дъно на тигана също има своето предназначение. Слоят от стомана и алуминий с вдлъбнатини не само гарантира по-бързо абсорбиране на топлината, но и прави тези тигани подходящи за индукция.

Повърхност

Незалепващата, високоустойчива повърхност Granitium Extreme се състои от 5 слоя, които са подсилени с минерални частици, и са устойчиви на високи температури при готвене без течности (грил до 250 °C). Granitium Extreme не съдържа PFOA и е устойчив и на метални прибори.

Дръжка-термопункт

Ергономично оформената дръжка е термоизолирана, така че е не само удобна, но и безопасна за държане. Освен това той е оборудван и с патентованата Thermopoint, която ви предупреждава за правилната температура на тигана по неговия цвят. Дръжката може да се поставя във фурна с максимална температура 160°C.

Additional parameters

Category: Универсални тигани
Weight: 0.97 kg
Материал: Алуминий
Размери: 26 cm
Характеристики: Подходящо за индукция
Вид / Тип: Универсален тиган
K překladu: CZ AUTO
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: