Японски нож на готвача KIRITSUKE KHD PROFESSIONAL DAMASCUS 19,5 cм, Dellinger

Code: DNGRSXLKH146
Brand: Dellinger
391 лв
Продадено
The item has been sold out…

Много остър японски готварски нож KIRITSUKE GYUTO KHD PROFESSIONAL DAMASCUS (дължина на острието 195 мм) е подходящ за рязане, нарязване и почистване на месо, плодове и зеленчуци, но благодарение на скосеното острие към върха можете да извършвате и много по-детайлни дейности. Това е универсален нож, но предлага малко повече.

Завладяващият дизайн и най-високото качество са подчертани от 7 слоя дамаска стомана, така че ножът да притежава изключителна издръжливост и здравина и да запазва дълготрайната си острота при твърдост от около 1,5 мм. HRC 62. Ръчно шлифованото и перфектно балансирано остро острие с блестяща дамасцена намалява триенето при рязане и предотвратява залепването на нарязаната храна по острието. Всеки дизайн е напълно уникален и неповторим, така че всеки нож е оригинал!

Ножът за готвене KIRITSUKE KHD PROFESSIONAL DAMASCUS има ергономична дръжка в западен стил, изработена от естествено дърво Olneya tesota, и е украсен с рядък фосил от зъб на мамут. Дръжката е ръчно полирана и работата с нея ще бъде удоволствие.

Detailed information

Product detailed description

Основни предимства:

  • изключителна до изключителна рязкост
  • нарязаната храна не залепва за ножа
  • издръжливо острие от 7 слоя дамаска стомана
  • ръчно полирана дръжка с рядък вкаменелост от мамутски зъб
  • изключителен дизайн
  • всеки елемент е оригинален

Допълнителна информация:

  • дължина на дръжката: 125 мм
  • дължина на острието: 195 mm
  • обща дължина: 330 мм
  • не може да се мие в съдомиялна машина - мийте само на ръка и след това изсушете веднага

Additional parameters

Category: Професионални кухненски ножове
Weight: 0.2 kg
Цвят: Кафяв
Материал: Дамаска стомана
Размери: 33 cm
Вид / Тип: Японски нож
Серия: Dellinger KHD Professional
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: