Max Benjamin

Max Benjamin е семейна компания, която предлага ръчно изработени, луксозни свещи и други ароматизирани продукти, съставени за премахване на стреса, отпускане и успокояване на ума. Намерете своя характерен аромат и го носете навсякъде със себе си.

Max Benjamin - аромати, които отговарят на настроението ви

Max Benjamin е марка, която от самото си създаване прави вълни в парфюмерийната индустрия. Базираната в Ирландия марка си е изградила репутация на производител на луксозни ароматни свещи, ароматни картички, дифузери за кола и дом и други продукти от категорията на домашните аромати, които са едновременно елегантни и изискани.

Марката е създадена преди 15 години в ирландската пустош на долината Гленкри от Орла Ван ден Берг и е наречена в чест на синовете близнаци на Орла - Макс и Бенджамин, а по-късно е разработена от братята Марк и Дейвид Ван ден Берг, които са вдъхновени от любовта на майка им - Орла - към производството на свещи. Започват да експериментират с натурални восъци и етерични масла и бързо откриват, че имат талант да създават красиви ароматни свещи. Първата им колекция е пусната на пазара през 2007 г. и веднага се радва на успех. Max Benjamin студиото все още се намира в хълмовете Уиклоу, които вдъхновяват подхода на марката към устойчивия дизайн.

Max Benjamin продукти - открийте своя характерен аромат

Max Benjamin е известна с луксозната си гама от свещи, дифузери и ароматизатори за дома. Марката използва само най-качествените съставки, включително етерични масла, за създаването на своите продукти. Всички свещи съдържат италиански памучни фитили, които не съдържат олово, и са изработени от 100% натурален соев и кокосов восък и аромат на етерични масла. Изработката на всяка свещ отнема повече от седем часа и всяка се излива ръчно. Ароматите са внимателно смесени, за да се гарантира, че са перфектно балансирани. Някои от най-популярните аромати на марката включват French Linen Water, "Лимонова трева и джинджифил" и "Чай от мароканска мента".

Марката Max Benjamin е известна със своята елегантна и изтънчена естетика на дизайна. Опаковките на марката са семпли, но елегантни, с изчистени линии и приглушени цветове. Философията на марката за дизайн е съсредоточена върху простотата и елегантността и това е отразено във всеки аспект на нейните продукти.

Мисия и визия на марката

Марката Max Benjamin се стреми да създава продукти, които са едновременно красиви и естествени. Компанията вярва, че ароматите имат силата да преобразяват пространството, и се стреми да създава аромати, които са едновременно запомнящи се и въздействащи. Мисията на марката е да създава продукти, които подобряват живота на хората, независимо дали се използват за създаване на релаксираща атмосфера у дома или за създаване на специална атмосфера за специално събитие.

Благодарение на гамата от продукти, които се предлагат в Kulina - ароматизирани картички, ароматизатори за автомобили и ароматизирани свещи, можете да изберете любимия си аромат и да го превърнете в отличителен или характерен за дома ви. Продуктите са прост и елегантен начин да се уверите, че любимият ви аромат е навсякъде около вас. В гардероба, в скрина, в дамската чанта, в раницата или в колата. Можете дори да го сложите в куфара си или под възглавницата си, ако не можете да се наситите на него. И ако трябва да сме честни - изобщо няма да се изненадаме, ако го направите.