Тиган за сосове PREMIUM ONE 16 см, WMF

Code: WM1791166041
Brand: WMF
209 лв –17 %
Тиган за сосове PREMIUM ONE 16 см, WMF
209 лв –17 % 173 лв
На склад (3 бр.)

Подробни размери:

 • Ø 16 см, V 1,5 л
 • общо тегло 0,8 кг
 • ширина с дръжката 32 cm
 • височина 8,5 cm

Detailed information

Product detailed description

Съдове за готвене от серията Premium One

 • Висококачествени материали + първокласна изработка + отличен дизайн = висококачествени саксии с дълъг експлоатационен живот
 • Иновативна функция Cool+® - дръжки на съдовете и дръжки на чучура, които не се нагряват
 • Дръжките, ръкохватките и дръжките остават по-хладни от телесната температура по време на готвене
 • Съдове за готвене от полирана неръждаема стомана 18/10 Cromargan®
 • Лесна поддръжка и устойчивост на надраскване
 • Универсална основа TransTherm® за всички източници на топлина, включително индукция
 • Капаци от неръждаема стомана с отвор за изтичане на пара по време на готвене
 • Съдовете могат да се използват с капаци за печене във фурна до 250 °C
 • При работа във фурната трябва да се използват защитни ръкавици
 • Изискани разширени ръбове на съдовете за удобно изливане без разливане
 • Оборудван с вътрешна измервателна скала
 • Възможност за подреждане - спестява място в кухнята
 • Хигиенични, лесни за почистване
 • Може да се мие в съдомиялна машина

Отсега нататък няма причина да не си пъхате пръстите в готвенето. Новата 5-звездна гама Premium One съчетава всички характеристики, необходими за една модерна кухня. Тя се допълва от патентованата в света иновация Cool+® - изолиращи дръжки, които по време на готвене винаги остават по-хладни от телесната температура. Cool+ е отличителният знак за висококачествени съдове за готвене.

Саксиите Premium One са изработени от висококачествена неръждаема стомана 18/10 Cromargan®. Характерните форми, заедно с полираната повърхност, изглеждат модерни и непреходни. Ще ги харесате заради тяхната функционалност, качество на материалите и изработката. Много практични са патентованите Cool+® дръжки, които не се нагряват. По време на готвене те все още ще бъдат по-хладни от температурата на тялото ви, което значително увеличава комфорта при използване.

Предимството на съдовете от неръждаема стомана Premium One е използването на универсалната основа TransTherm®, която е подходяща за всички видове топлина, включително индукционна. Дъното абсорбира бързо топлината и след това я предава равномерно на приготвяната храна. По този начин тенджерите са изключително подходящи за варене, задушаване, пържене, бланширане и готвене на пара. Те могат да се използват и за нагряване и печене във фурна до 250 °C.

Дръжките на купичките от неръждаема стомана са незалепващи и по време на готвене благодарение на патентованата функция Cool+® . Приятна подробност е отворът в капака, който позволява контролирано изпускане на пара от съда по време на готвене. Капакът не се отлепва и водата не прелива. Здравият материал позволява Premium One да се използва и за печене във фурна. В този случай е необходимо да използвате защитни ръкавици за работа с горещи съдове.

Premium One разполага и с широк извит ръб за лесно изсипване на съдържанието. Това предотвратява нежеланото капене или стичане на течност по външните стени на съда. Вътрешната измервателна скала улеснява измерването на оптималното количество течност. Съдовете са лесни за почистване, разбира се, могат да се мият в съдомиялна машина.

Използван материал:

WMF Използва неръждаема стомана 18/10, регистрирана под марката Cromargan®, за производството на повечето от своите съдове."Crom" в името означава хром, а останалата част от името "argan" произлиза от латинската дума argentum, която означава сребро. Наименованието на този материал сполучливо се отнася до изключително лъскавия вид на гърнетата, който се дължи на относително високия процент никел.

Висококачествената неръждаема стомана Cromargan® е създадена чрез рафиниране на стомана. Тя съдържа 72% стомана, 18% хром и 10% никел. Това е издръжлив, некорозионен материал, устойчив на хранителни киселини. Cromargan® е красив, лъскав и лесен за почистване.

Германската компания WMF е традиционен производител на качествено кухненско оборудване. В продуктовата си гама тя внася опита си от повече от 160 години съществуване, като създава продукти с практичен и непреходен дизайн съвместно с дизайнери с известни имена. Същото важи и за серията саксии Premium One, дело на дизайнера Петер Рамингер.

Additional parameters

Category: Тенджери за сосове
Weight: 1.08 kg
Размери: 16 cm
Вид / Тип: Касерол
Серия: WMF Premium One
K překladu: CZ AUTO
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: