Smoothie предизвикателство

 

Smoothie

Защо да пием смути

Смутитата са лесни за приготвяне, вкусни са и са ефективен начин, как да си заредим тялото с плодове и зеленчуци и съответните минерали и витамини.

Сложете си ръката на сърцето, наистина ли, успявате да изядете идеалните 5 порции за ден с плодове и зеленчуци? А вашите деца? В смутитата много лесно, можете да вмъкнете и не толкова популярните зеленчуци. Не напразно смутитата са така популярни. Те са най-лесният и най-вкусен начин как да се храните по-здравословно.

Домашно направените смути са по евтини, дават ви възможността да контролирате какво прибавяте към тях и ви дават много възможности и варианти. Ако искате да ги включите към своя режим за хранене, основата е в доброто планиране, качествените суровини и да имате всичко необходимо под ръка. Какво ни е необходимо, за да си приготвим смути?

Mixer na smoothie

Настолен блендер

Основният инструмент, който Ви е необходим е качествен настолен блендер. В мощният блендер, можете не само да обработите плодовете и зеленчуците, но също така да си направите и например домашно масло от орехи, за екстра порция протеини и здравословни мазнини. Той ще се справи и с лед, което ще оцените най-вече лятото, когато се освежите с домашно приготвена плодова Slush напитка. Най-добър резултат предлагат миксерите от Vitamix или KitchenAid от серията Power Plus.

Блендера е най-добре да бъде поставен на кухненския пулт, а продуктите да са приготвени от предишния ден, защото сутринта нямате време за губене. Блендера може да бъде не само практичен уред, но и украса във вашата кухня. Можете да избирате от ретро дизайна от серията KitchenAid Artisan, дизайнерската елеганция на Alessi Plissé или футуристичните елементи на Zwilling Enfinigy.

Smoothie maker

Мини блендер

Настолният блендер е страхотна инвестиция само, ако го използвате напълно. Искате ли, да приготвяте само смути? Стига ли, ви бърз практичен помощник, които няма да заема много място? Тогава най-добрия избор е smoothie maker. Миксирате директно в съда, който след това може да ви послужи като бутилка за вода. Минимално количество съдове, максимално удобство. Повечето модели съдържат 2 съда за миксиране. Това е удобно за двойките или ако желаете да си вземете две порции със себе си.

 

Lis na citrony

Преса за цитрусови плодове

Най-много обичате цитрусовите плодове? Стига само да разрежете на две лимона, портокала или грейпфрута и да го изстискате. И най- добрия натурален сок в магазина, не може да се сравни с домашния фреш. Топла вода с лимон сутрин на гладно, е нещо което много от wellness гурутата препоръчват. За вас най-добрия избор е преса или сокоизстисквачка.
.

láhev na smoothie

Бутилка за смути

Смути обикновено пием сутрин, като закуска. В колата, във фитнеса, на работа, смути е перфектната закуска -"on the go". Ако бутилката не е в комплект със блендера е добре да си я вземете. Избирайте бутилки от екологична пластмаса или от неръждаема стомана, най-добре е да бъде с широко гърло, за по добра поддръжка и пиене. Смутито е гъсто и ако случайно добавите и семена в него ще ви е по удобно да пиете, ако има широко гърло. Бутилките е възможно да ги миете в миялна машина, но ако това се случва след няколко часа е добре предварително засъхналите остатъци от смутито да ги минете с четка за бебешки бутилки. Също така не забравяйте за режима на пиене. Погледнете нашите съвети Как да изпия 2 литра вода на ден.

46 items total
Настолен блендер ASCENT A2500, черен, Vitamix
1 790 лв
VTMXOVA2500C
Настолен блендер ASCENT A2500, червен, Vitamix
1 790 лв
VTMXOVA2500CE
Настолен миксер A2500 ASCENT, бял, Vitamix
1 790 лв
VTMXOVA2500B
Електрически чопър за храна, бял, KitchenAid KA5KFC3516EWH
Настолен блендер ARTISAN 5KSB4026EPT , зелен, KitchenAid KA5KSB4026EPT
Настолен блендер ARTISAN X1 5KSB6061EAC, бадем, KitchenAid KA5KSB6061EAC
Настолен пасатор 800 мл KITCHENminis®, WMF
249 лв
WM0416490011
Настолен блендер ARTISAN 5KSB4034EBK, черен, KitchenAid KA5KSB4034EBK
Настолен миксер KitchenAid Artisan K400 черен матов KA5KSB4026EBK
Настолен блендер ARTISAN K400, жълт, KitchenAid KA5KSB4026EKG
Настолен блендер K150, матово черен, KitchenAid KA5KSB1325EBM
Настолен блендер ARTISAN K400, черен, KitchenAid KA5KSB4026EOB
Настолен блендер PLISSE 1,5л, черен, Alessi
336 лв
ALMDL09B
Up
More products