Червен пипер KAMPOT CAMBODIA ZANZIBAR, Peugeot

Code: PG32760
Brand: Peugeot
16 лв
Продадено
The item has been sold out…

Подходяща за монтируема шлайфмашина ZANZIBAR.

Detailed information

Product detailed description

Червен пипер Kampot от Камбоджа

Произход и история

Червеният пипер не се отглежда в Кампот, докато не се появява Жерар Вивес. Със същата загриженост за качеството и уважение към природата, която го кара да възроди регионалното производство на черен пипер, той въвежда Farmlink - предизвикателство за създаване на строго естествен процес, който позволява на зрелия пипер да запази красивия си червен цвят дори след изсушаване. С течение на времето производителите изобретяват процес, който се разпространява в целия регион за радост на всеки гастроном.

Съвети и употреба в гастрономията

Отлично подправя пилешко, птиче, бяло месо, свински бут, агнешко, топли салати и аншоа. Той може да се използва и като алтернатива на черния пипер, особено с червено месо или мазна риба.

За вкуса

Червено-кафявата чушка е много силна и люта. Този очарователен и елегантен пипер има нотки на печен хляб и паста, цитрусови плодове, подправки и ананас.

Смилане на пипер

Смилането се използва най-вече за разкриване на пълния аромат на пипера. Ароматните молекули се намират в сърцевината на пиперката, а лютите - предимно отвън. Ето защо, ако искате да усетите повече острота, използвайте фино смилане, а ако искате да усетите максимален вкус, изберете по-грубо смилане, което напълно ще разкрие същността на зърното. Пиперът трябва да се смила само в последния момент! Силните моменти са мимолетни... Ако искате да се насладите на чушката по най-добрия начин, не я гответе с ястието дълго време, защото ще загуби силата си.

Additional parameters

Category: Съдове за пипер и подправки
Weight: 0.1 kg
Цвят: Червен
Вид / Тип: Мелничка
Серия: Peugeot ZANZIBAR
K překladu: CZ AUTO
Margin: E
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: