Пипер MELANGE POISONS 14 г, Peugeot

Code: PG32777
Brand: Peugeot
32 лв
Продадено
The item has been sold out…

Подходяща за монтируема шлайфмашина ZANZIBAR.

Detailed information

Product detailed description

Смес за риба

Произход и история

Създаването на смес от подправки не е лесен процес. Трудността се състои в това да се балансират фините и силните аромати, за да се издигне ястието на ново ниво. Рибната смес се характеризира с характерен аромат и средна пикантност, които перфектно подчертават деликатния вкус на рибното месо, ракообразните и морските дарове. Сместа съдържа бял пипер, който придава сила и елегантност , див бял пипер с нотка на ароматни билки, кориандър с аромат на цитрусови плодове, копър с плодов и характерен вкус и розов пипер с цветен аромат.

Съвети и употреба

Той е най-подходящ за риба, но също и за морски дарове и ракообразни. Отлично се съчетава с панирани морски дарове, бисквити, пастети от морски дарове и карпачо от сурова риба, стек тартар и севиче. Перфектната комбинация е с морска риба в доматен сос или печен морски костур. Освен това той е идеален за развиване на деликатния вкус на стридите.

За вкуса


Този бленд се характеризира със свежи растителни нотки с нотки на плодове и цветя. Преобладават семената от копър с аромат на анасон.

Смилане на пипер

Смилането се използва най-вече за разкриване на пълния аромат на пипера. Ароматните молекули се намират в сърцевината на пиперката, а лютите - предимно отвън. Ето защо, ако искате да усетите повече острота, използвайте фино смилане, а ако искате да усетите максимален вкус, изберете по-грубо смилане, което напълно ще разкрие същността на зърното. Пиперът трябва да се смила само в последния момент! Силните моменти са мимолетни... Ако искате да се насладите на чушката по най-добрия начин, не я гответе с ястието дълго време, защото ще загуби силата си.

Additional parameters

Category: Съдове за пипер и подправки
Weight: 0.1 kg
Вид / Тип: Мелничка
Серия: Peugeot ZANZIBAR
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: