The Tea Republic

The Tea Republic предлага разнообразна селекция от чаени смеси, чиито съставки се доставят основно от Малайзия, Китай, Тайван, Германия, Шри Ланка, Индия, Южна Африка и Южна Корея. Кипнете водата и се пригответе да отпразнувате собствения си вкус!
18 items total
Чай Ройбос RUBY RED, 50 g торбичка, The Tea Republic
New
TTR8594209550418
Зелен чай AQUAMARINE APPLE, тенекия 75 g, The Tea Republic
New
TTR8594209550340
Черен чай AMETRINE ASSAM, 50 g пакет, The Tea Republic
New
TTR8594209550456
Чай Oolong FORMOSA’S FINEST, 50 g пакет, The Tea Republic
New
TTR8594209550494
Черен чай SAPPHIRE GREY, 50 g пакет, The Tea Republic
New
TTR8594209550463
Зелен чай AQUAMARINE APPLE, 50 g пакет, The Tea Republic
New
TTR8594209550524

The Tea Republic - отпразнувайте ситизъна в себе си

The Tea Republic е чешка марка, създадена в Куала Лумпур, Малайзия, през септември 2010 г., която се фокусира върху приготвянето на чайове в така наречения "западен стил", за разлика от церемониалните методи, популярни в азиатските култури. След като придобива представа и разбиране за малайзийската чаена култура и нейните уникални смеси, през юли 2013 г. The Tea Republic пуска на пазара своя собствена гама от отличителни чаени смеси.

Марката и нейните продукти са насочени към това да отпразнувате собствения си град. Кой е Ситеазен? Всеки, който пие чай. Черно, зелено, улонг, червено или бяло. Ако обичате чая, ако пиете много от него, марката The Tea Republic с готовност ще сподели тази радост с вас, като ви предложи 31 специални чаени смеси, чиито съставки се доставят основно от Малайзия, Китай, Тайван, Германия, Шри Ланка, Индия, Южна Африка и Южна Корея. Чаят се доставя от утвърдени чаени плантации и търговци от цял свят.

The Tea Republic продуктова гама

The Tea Republic предлага разнообразна селекция от чаени смеси, които могат да бъдат категоризирани в пет различни групи, всяка от които има своите уникални качества и характеристики.

  • Черните чайове на TTR са известни със своята смелост, енергизиращи свойства и отличителни аромати
  • Нейните уонги имат плътен и деликатен ароматен профил в резултат на частично окисляване
  • Зелените чайове, предлагани от марката, са направени от зрели листа със сладки нотки и са богати на антиоксиданти
  • Белите чайове на TTR се произвеждат от внимателно подбрани по-млади листа, които осигуряват деликатен вкус и много ползи за здравето
  • Билковите и плодовите чайове са съставени от смес от билки, цветя и подправки, известни със своите подмладяващи и лечебни свойства

Чаени пирамиди от The Tea Republic

Чаените пирамиди са традиционният продукт на марката. Те позволяват на клиентите да избират от характерните за The Tea Republic смеси от чай. Всяка пирамида съдържа 1 органична цедка за чай насипен цедка за чай еднократна употреба, подходяща за приготвяне на около 300 мл чай.

Защо чаените пирамиди са по-добри от традиционните пакетчета чай?

Чаените пирамиди или сашета често се смятат за по-добри от стандартните торбички за чай поради няколко причини.

  • На първо място, пирамидите обикновено съдържат по-големи и по-качествени чаени листа, които могат да се разширят и да се запарят по-пълноценно. Това дава възможност за по-пълен и богат ароматен профил в сравнение с чаените пакетчета, които често съдържат по-малки и по-нискокачествени чаени частици и прах.
  • Второ, пирамидите за чай често позволяват по-добра циркулация на водата и въздуха, което води до по-равномерен и пълен процес на накисване. Това може да доведе до по-постоянна и ароматна чаша чай.
  • И накрая, пирамидите за чай често се изработват от биоразградими и екологични материали, което ги прави по-устойчив и щадящ околната среда вариант.

Като цяло пирамидите за чай могат да осигурят по-качествено изживяване при пиене на чай, с повече вкус, аромат и устойчивост от стандартните пакетчета чай, така че не се колебайте и опитайте смесите и пирамидите от The Tea Republic.

Уникални опаковки и опаковки за подаръци

The Tea Republic продуктите са подходящи за подаръци за всеки повод, за вашето семейство и приятели, близки, клиенти и бизнес партньори. Всяка опаковка чай се отличава с уникален дизайн и внимание към детайлите.