Удобен пакет от 6 + 2 безплатни чаши Viognier, Chardonnay O-Riedel

Code: RD541485
Brand: Riedel
132 лв
На склад (2 бр.)

Чаши Вионие, Шардоне O- Riedel изгодна опаковка 6+2 бр. безплатно е специална опаковка с отстъпка от тези много популярни чаши за вино. Спестете 25% от първоначалната цена!

Detailed information

Product detailed description

Чаши Вионие, Шардоне O- Riedel изгодна опаковка 6+2 бр. безплатно е специална опаковка с отстъпка от тези много популярни чаши за вино. Спестете 25% от първоначалната цена!

Maximilian Riedel (11-о поколение) представя първата си серия чаши от серията "О". Познавачите на продуктите Riedel ще се изненадат да открият, че на чашите от тази нова серия им липсва нещо - те нямат стъбло и основа.

И така, какво е "О"? O-Riedel е нова, иновативна чаша за вино. Казано накратко: "О" е идеалната чаша за всеки ден, за всяка напитка и за всеки повод. Тя е забавна, приляга добре в ръката, изглежда модерна и практична!

Формите на чашите са идентични с онези, доказали се безброй пъти в серията Riedel Vinum. Със серията "O" Максимилиан Ридел създава нещо напълно ново, без да губи "корените" си: "Удоволствието от виното очевидно е на първо място в списъка с чаши Riedel, но особеното при тази серия е, че тя е съвсем подходяща и за всички останали напитки."

Преди 30 години Клаус Ридел (9-о поколение) преобръща света на чашите, като поставя функционалността на стъклото над неговия дизайн. Според внука му Максимилиан Ридел (11-о поколение) сега е моментът да се предложи продукт за ежедневна употреба. Чаша, която може да се използва без ограничения. Тя се побира във всяка съдомиялна машина, минибар или миниатюрна кухня и дори в кошницата за пикник. Край на счупените рекорди!

"О" не може и не иска да замени съществуващата серия чаши Riedel. По-скоро "О" е успешен аксесоар за всеки, който харесва красив, неусложнен и функционален дизайн!

"O" се предлага за: Cabernet Merlot, Pinot / Nebbiolo, Syrah / Shiraz, Chardonnay, Viognier / Chardonnay, Riesling / Sauvignon.

Глас Вионие, Шардоне O- Riedel се препоръчва за:

  • Albarino, Aligoté, Bouvier, Бургундия, Cahors, Chablis, Chenin Blanc
  • Condrieu, Cortese, Coulée de Serrant, Fendant, Fumé Blanc
  • Furmint, Grauvernatsch, Graves blanc, Gutedel, Hermitage, Kerner
  • Madiran, Marsanne, Melon de Bourgogne, Monbazillac, Montagny
  • Muscadet, Müller Thurgau, Mukateller, Neuburger, Palomino
  • Пино, Recioto di Takave, St. Joseph, Sauternes, Sauvignon blanc
  • Совиньон Семийон, Семийон, Такаве, Шперот-Ротгипфлер, Силванер
  • Trebbiano, Trockenbeerenauslese, Vernatsch, Vin de Savoie, Viognier

Additional parameters

Category: Чаши за вино
Weight: 2 kg
Материал: Стъкло
Вид / Тип: Комплект стъклени чаши
Серия: Riedel O
K překladu: CZ AUTO
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: