Уок О 35 см с капаци от неръждаема стомана original profi collection® Fissler

Code: FS08482335000
Brand: Fissler
603 лв
На склад (1 бр.)

Уок Ø 35 см с капак от неръждаема стомана original profi collection® съдържа:

 • 1x уок тиган
 • 1x капак от неръждаема стомана
 • 1x решетка за отцеждане

Detailed information

Product detailed description

Оригинални съдове за готвене Fissler pro collection® - създадени от професионалисти за професионалисти. Здрав материал от неръждаема стомана и тежък, плътно прилягащ капак - това са съдове, които ще откриете във всяка професионална кухня. Нарастващите изисквания към кухненското оборудване бяха ясен сигнал за създаване на професионална серия съдове за готвене.

 • Печете, пържете, дори гответе на пара в уок тигана Fissler - за любителите на екзотичната кухня
 • Вътрешна част за пържене Novogrill за здравословно и готвене с ниско съдържание на мазнини
 • Решетката за отцеждане отстранява излишната мазнина и поддържа храната топла в зоната на тигана
 • Висококачествена техническа обработка
 • Здрава конструкция на професионални съдове за готвене
 • Полуматова повърхност от неръждаема стомана 18/10
 • Устойчив на износване, надраскване, вода и на отпечатъци от пръсти
 • Отлична топлопроводимост за енергийно ефективно готвене благодарение на алуминиевата сърцевина
 • Перфектно прилягащ дълбок капак
 • Капак с вътрешна извивка - за сочна храна - Функция Condensate-plus
 • Широка дръжка на капака остава хладна
 • Удобни, широки дръжки от неръждаема стомана - няма нужда от поставка за тенджера
 • Извит по-широк ръб за чисто и безкапково наливане
 • Основата CookStar е подходяща за всички източници на топлина, включително индукционни котлони
 • Може да се използва във фурната
 • Може да се мие в съдомиялна машина
 • Награди за дизайн и качество KitchenInovation of the year 2008, iF design award China 2008
 • Удължена гаранция 10 години

Уок тиганът с капак от неръждаема стомана за професионалисти от оригиналната серия pro collection®, е изработен от неръждаема стомана 18/10 (18% хром, 10% никел, 72% стомана), много е лесен за почистване, хигиеничен и изключително устойчив на корозия. Полуматовата повърхност е идеално гладка и е устойчива на пръстови отпечатъци и петна от вода. Дръжките и ръкохватките с полирано покритие остават хладни по време на целия процес на готвене. Концепцията им е наистина благородна - дори при бърза работа е много лесно да намерите оптимален и безопасен захват , а ръцете ви остават далеч от тялото на тигана, така че няма риск от изгаряне. Благодарение на повърхността Novogrill, в уок тигана може да се пържи с минимално количество олио и с непрекъснато разбъркване можете бързо да приготвите хрупкави азиатски зеленчуци с месо. Можете да използвате уок тигана и за дълбоко пържене, дълбоката форма на тигана ви позволява удобно да пържите картофи дори за голям брой гости. Въпреки това Fissler издига готвенето в уок на следващо ниво с добавянето на вложка за готвене на пара (може да се поръча, не е включена в комплекта), която позволява готвене на риба, кнедли и зеленчуци на пара. С уок от оригиналната професионална колекция® серия, ще станете майстор не само на азиатската кухня.

Дизайнерите са се фокусирали върху формата на капака - дълбоката форма спомага за равномерната циркулация на горещия въздух и парата. Ще оцените нейната форма, дори ако решите да използвате вложката за пара - парата ще бъде още по-ефективна.

Идеално плоската основа на CookStar е подходяща за използване на всички източници, включително индукционни. Благодарение на алуминиевата сърцевина топлината се разпределя равномерно, а готвенето е енергийно и времево ефективно. Вътрешната повърхност на съда е идеално гладка и лесна за почистване. Преходът между дъното и стените е заоблен - ще го оцените особено при разбъркване на съдържанието, когато трябва да се използва готварската печка, за да се следва плавно цялата обиколка на съда.Съществува широка гама от варианти на размери и типове, които формират пълната гама Fissler original pro collection®. Ако искате да зарадвате близките си, ще им подарите не само съдовете с най-високо качество, но и възможността да започнат да готвят като готвачи!

На всеки 3 секунди в света се продава по 1 Fisslerпродукт!

Fissler GmbH е най-големият производител на домакински и кухненски съдове в Германия. Чрез своите търговски представителства тя развива дейност на всички континенти в света в повече от 80 държави. Етикетът "Superbrand from Germany" с право нарежда Fissler сред най-влиятелните марки. Силният фокус върху иновациите и развитието , продължаващ вече много десетилетия, с право допринася за производството на продукти, които ви позволяват да преживеете често скучните технологични процеси по един игрив и нов начин. Всяка година клиентите с нетърпение очакват нови продукти, които ще ги забавляват. Fissler е част от новите тенденции, за което свидетелстват многобройните патенти и награди за дизайн. Заслужава си да се спомене и управлението на контрола, който преминава през целия производствен процес при строги стандарти. Модерните производствени технологии и новите инструменти за проверка гарантират най-високо качество. Вече повече от 170 години Fissler се основава на 3 основни стълба - технологично ноу-хау, перфектно производство и голяма иновационна сила. Всички 700 служители имат една цел - продукт, съобразен с нуждите на клиента. Готвенето трябва да е удоволствие за нашите клиенти! Произведено в Fissler (Германия)

Additional parameters

Category: Уок тигани
Weight: 4 kg
Характеристики: Подходящо за индукция
Вид / Тип: УОК тиган
Серия: Fissler original profi collection®
K překladu: CZ AUTO
Margin: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: