Перфоратори

1 items total
Перфоратор CAP 10 см, сребрист, Philippi
124 лв
PHP273050

Перфоратори - основни помощници в офиса

Какво представляват перфораторите?

Перфораторите са важна част от офис оборудването за всеки, който иска да подрежда и подава документи. перфоратор може да ви помогне да постигнете целите си, независимо дали сте студент, професионалист или просто човек, който желае да организира документите си.

Какви са приложенията на перфораторите?

Хартията, картонът и други материали могат да се подреждат и подреждат, като се добавят дупки с помощта на перфоратори. Ето някои типични приложения на перфораторите:

  • Подаване на документи: Можете да използвате перфоратор за да направите дупки в хартията и да я поставите в папки или класьори.
  • Занаяти: За скрапбукинг, изработване на картички и други занаяти пробийте декоративни мотиви върху хартията с декоративен перфоратор.
  • Карти за самоличност: Можете също така да използвате перфоратор за да направите дупки в идентификационните карти или значките, така че да могат да се закачат на ремъци или да се носят на ключодържател.
  • Етикети: Можете лесно да закачите етикетите на кукички или да ги закрепите към предмети, като пробиете дупки в тях с помощта на перфоратор.

Защо никелът се използва при производството на перфоратори

Никелът е здрав и устойчив на корозия метал, който често се използва за направата на перфоратори. В магазините Kulina нашите перфоратори, произведени от Philippi, са изработени от никел, което гарантира, че инструментът ще издържи дълго време, въпреки че се използва често.

В крайна сметка перфораторите, изработени от никел, са здрав и адаптивен инструмент за подаване и организиране.

Как се поддържа перфоратор?

За да работи добре и да издържи по-дълго, перфоратор трябва да се поддържа правилно. Ето няколко съвета за поддържане на доброто състояние на перфоратор :

  • Редовно почистване: Отстранете всички парчета хартия или мръсотия от перфоратора след всяка употреба. Почистете внимателно инструмента с мека кърпа или четка.
  • Смажете: Напръскайте малко количество силиконов спрей или минерално масло върху пантите на перфоратора и други движещи се компоненти. Това ще помогне за предотвратяване на корозията и ще запази инструмента в изправност.

От Kulina можете да пазарувате и други основни офис консумативи, като щипки за хартия и острилки за моливи.