Автоматични кафемашини

3 items total

Автоматични кафемашини – вашата най-голяма необходимост за удобно приготвяне на кафе

Какво правят автоматичните кафемашини?

Напълно автоматичната кафемашина е уред, който е програмиран да прави кафе в съответствие с предварително определени критерии. Това означава, че няма място за грешка, тъй като качеството на кафето и на машината е предопределено, независимо от нивото на вашия опит.

Защо да си купя автоматична кафемашина?

За разлика от обикновената кафе машина или дори полуавтоматичната кафемашина, напълно автоматичната кафемашина може да бъде по-скъпа. Въпреки това винаги можете да се насладите на всички предимства на перфектно приготвеното кафе.

Предимствата от притежаването на напълно автоматизирана кафемашина са следните:

  • Лесен за използване уред и богат избор от кафе напитки

Докато чаша горещо кафе винаги е за предпочитане, напълно автоматичната кафемашина ви позволява да избирате от различни видове кафе, като просто натиснете един бутон. Напълно автоматичната кафемашина може да приготви капучино, лате или макиато бързо и безупречно.

  • Съвършено приготвено кафе

Напълно автоматичните кафемашини са конфигурирани да приготвят кафе според предварително зададени програми. В резултат на това, независимо от вашите умения, кафето което приготвяте винаги е перфектно. Все пак можете да приспособите напитките към вашите предпочитания по отношение на количеството еспресо, мляко и т.н.

  • Допълнителни качества

Една отлична, напълно автоматична кафемашина има много функции, като пенообразувател за мляко, съд за съхранение на кафе на зърна или wifi връзка. Ако закупите кафемашина с мелачка, можете да избирате дали да използвате кафе на зърна или смляно кафе. За някой, който обича да се хвали със сметаната в кафето си, вграденият пенообразувател за мляко е идеалното решение.

  • Удобство

Ще спестите време и усилия, като използвате напълно автоматичната кафемашина, което е огромно предимство за хората, които нямат достатъчно време. Просто натиснете тези бутони, за да се насладите на еспресо с качество като от италианско кафене от комфорта на вашия дом без да се налага да сте барист.

Кулина предлага голям избор от автоматични кафе машини от реномирани производители като La Pavoni и Smeg, от които можете да избирате по свое желание. За повече възможности изберете нашата селекция от кафе машини с ръкохватка или капкови кафемашини.