Bredemeijer

Bredemeijer е холандски специалист в приготвянето на чай, който предага качествени чугунени, стъклени и порцеланови чайници, традиционни чайници и принадлежности за чай. Искате ли чаша чай?
34 items total
Чайник XILIN 1,2л, черен, Bredemeijer
112 лв –18 %
91 лв
BREDG002Z
Чайник XILIN 1,2л, син, чугун, Bredemeijer
106 лв
BREDG002B
Чайник UMEA TEA FOR ONE 500 мл, черен, Bredemeijer
74 лв
BRED142008
Чайник XILIN 1,2л, червен, чугун, Bredemeijer
104 лв
BREDG002R
Поднос Изуми Bredemeijer
Поднос Изуми Bredemeijer
На склад (11 бр.)
54 лв
BRED174001
Пясъчен часовник за чай MINUTES, Bredemeijer BREDB0006
Up
More products

Време е за чай? Време за Bredemeijer

Bredemeijer е холандска компания, която произвежда висококачествени аксесоари за чай и кафе вече повече от век. Създадена през 1914 г., компанията се е превърнала в една от водещите марки в бранша, известна със своите стилни и функционални продукти. През годините Bredemeijer си спечели репутация на отличен дизайнер, иноватор и майстор.

Bredemeijerмисия и визия

Мисията и визията на Bredemeijer са да предоставя на клиентите си висококачествени продукти, които да подобрят момента с чаша чай или кафе. Компанията вярва, че ритуалът на приготвяне и сервиране на тези напитки е важна част от ежедневието, а продуктите ѝ са създадени, за да повишат нивото на това преживяване. Bredemeijerцелта на компанията е да създава аксесоари, които са едновременно функционални и естетични, така че клиентите да могат да се насладят на красив и практичен продукт, който добавя стойност към тяхното ежедневие.

Bredemeijerпродукти и бестселъри

В Kulina можете да намерите широка гама от продукти на Bredemeijer, включително чайници, инфузори за чай, чаши за кафе и чай, чаши, канички за мляко, подноси и др. Нейните продуктови линии се характеризират с елегантни линии, минималистична естетика и модерен дизайн. Марката е известна и с висококачествените си материали като неръждаема стомана, порцелан, чугун и стъкло. Bredemeijerса създадени, за да издържат дълго време, като акцентът е поставен върху издръжливостта и устойчивостта, което ги прави идеални за използване в най-различни условия - у дома, в офиса или в ресторанта.

Bredemeijerангажираността на компанията към високите постижения в областта на дизайна е призната с множество награди. Компанията е носител на множество награди за дизайн Red Dot, които се присъждат на продукти, считани за изключителни по отношение на качеството на дизайна и иновациите. Bredemeijerпродуктите на марката са представяни и на дизайнерски изложения и в публикации по целия свят, което допълнително затвърждава репутацията ѝ на лидер в бранша.

Bredemeijerнай-популярните продукти на компанията са чайници с различни размери и стилове - от традиционни модели от чугун в японски стил до минималистични и семпли стъклени проекти.

Хората оценяват продуктите на Bredemeijer заради техния дизайн, качество и издръжливост. Те са създадени, за да направят ритуала по приготвяне и сервиране на чай и кафе по-приятен и удобен, поради което потребителите остават верни на марката.