Bredemeijer

Bredemeijer е холандски специалист в приготвянето на чай, който предага качествени чугунени, стъклени и порцеланови чайници, традиционни чайници и принадлежности за чай. Искате ли чаша чай?
51 items total
Комплект за чай SHANXI 1л, Bredemeijer
124 лв –16 %
103 лв
BRED157002
Чайник XILIN 800 мл, син, чугун, Bredemeijer
80 лв
BREDG001B
Чайник с инфузер WUHAN 800 мл, Bredemeijer
93 лв –15 %
79 лв
BRED153005
Чайник JANG 0,8 л, черен, Bredemeijer
84 лв –10 %
75 лв
BREDG001Z
Нагревател за чайник HUNAN, черен, Bredemeijer BRED157003
Up
More products

Време е за чай? Време за Bredemeijer

Bredemeijer е холандска компания, която произвежда висококачествени аксесоари за чай и кафе вече повече от век. Създадена през 1914 г., компанията се е превърнала в една от водещите марки в бранша, известна със своите стилни и функционални продукти. През годините Bredemeijer си спечели репутация на отличен дизайнер, иноватор и майстор.

Bredemeijerмисия и визия

Мисията и визията на Bredemeijer са да предоставя на клиентите си висококачествени продукти, които да подобрят момента с чаша чай или кафе. Компанията вярва, че ритуалът на приготвяне и сервиране на тези напитки е важна част от ежедневието, а продуктите ѝ са създадени, за да повишат нивото на това преживяване. Bredemeijerцелта на компанията е да създава аксесоари, които са едновременно функционални и естетични, така че клиентите да могат да се насладят на красив и практичен продукт, който добавя стойност към тяхното ежедневие.

Bredemeijerпродукти и бестселъри

В Kulina можете да намерите широка гама от продукти на Bredemeijer, включително чайници, инфузори за чай, чаши за кафе и чай, чаши, канички за мляко, подноси и др. Нейните продуктови линии се характеризират с елегантни линии, минималистична естетика и модерен дизайн. Марката е известна и с висококачествените си материали като неръждаема стомана, порцелан, чугун и стъкло. Bredemeijerса създадени, за да издържат дълго време, като акцентът е поставен върху издръжливостта и устойчивостта, което ги прави идеални за използване в най-различни условия - у дома, в офиса или в ресторанта.

Bredemeijerангажираността на компанията към високите постижения в областта на дизайна е призната с множество награди. Компанията е носител на множество награди за дизайн Red Dot, които се присъждат на продукти, считани за изключителни по отношение на качеството на дизайна и иновациите. Bredemeijerпродуктите на марката са представяни и на дизайнерски изложения и в публикации по целия свят, което допълнително затвърждава репутацията ѝ на лидер в бранша.

Bredemeijerнай-популярните продукти на компанията са чайници с различни размери и стилове - от традиционни модели от чугун в японски стил до минималистични и семпли стъклени проекти.

Хората оценяват продуктите на Bredemeijer заради техния дизайн, качество и издръжливост. Те са създадени, за да направят ритуала по приготвяне и сервиране на чай и кафе по-приятен и удобен, поради което потребителите остават верни на марката.