Мелнички за подправки

82 items total
Поставка за мелнички, акрил, Cole & Mason CMH306119
Up
More products

Мелнички за сол и черен пипер, шейкъри и мелнички за подправки - смилайте, разклащайте, подправяйте!

Защо ми е нужна мелничка за подправки?

Добавянето на прясно смлени подправки към вашите ястия наистина може да промени нещата! Как така? Целите подправки съдържат масла които им придават невероятния вкус и тези масла се отделят, когато използвате мелничката за подправки. След като целите подправки се смелят, те влизат в контакт със светлината и въздуха и при по-продължително съхранение губят вкуса и аромата си. Ето защо е важно да имате мелнички за подправки винаги под ръка в кухнята или на масата за хранене, за да можете да добавите вкус и аромат към храната, която сервирате.

Смилането на твърдо изсушени и цели подправки изисква използването на мелничка за подправки. Те могат да бъдат смляни на едър или фин прах, а мелничките за сол и черен пипер са два примера за основни мелнички за подправки, от които се нуждае всяка кухня.

Какви са видовете мелнички за подправки?

Електрическите и ръчните мелнички за подправки са двете основни разновидности.

  • Електрическите мелнички за подправки могат да се зареждат чрез кабел или да се захранват от батерии. Тъй като електрическата мелничка за подправки изисква по-малко физическо усилие от ръчната, тя е отличен вариант по отношение на удобството.
  • ръчна трапезна мелничка за подправки е добър вариант, когато искате да имате по-добър контрол върху количеството сол или черен пипер, добавено към вашето ястие. Уверете се, че вашата ръчна мелничка за сол или пипер има регулируем механизъм за смилане, за да можете да контролирате не само количеството, но и структурата подправките.

Трябва също да знаете, че имате нужда от различни мелнички за сухи и мокри подправки или съставки като ленено семе. Ръчните мелнички за подправки обикновено не са подходящи за мокри съставки, които вместо това можете да смелите в специални мелнички, електрически мелнички или обикновена кафемелачка.

Разбира се, можете да използвате и обикновени солници и пиперници, които са изключително удобни и практични за ежедневна употреба. Мелничките за подправки и солниците не трябва да са скучни. Благодарение на различните дизайни, които са на разположение в Кулина, можете да ги съобразите със стила на вашия дом. Те също са и страхотни подаръци - особено когато са в комплект. Ако търсите нещо специално и същевременно вкусно, разгледайте нашата оферта от специални & подправки, които ще добавят много вкус и аромат към вашата кухня.

Ръчните и електрическите мелнички за подправки, заедно с нашите солници и пиперници се предлагат в Кулина в разнообразие от цветове, обеми, размери, марки и материали. Проверете легендарните мелнички за подправки от Peugeot, надеждни мелнички за сол и пипер от Cole & Mason, стилни мелнички за подправки от Kahler и оригинални солници и пиперници от Philippi.