Комплекти за хранене

31 items total
Комплект за суши, 6 бр., с цветен мотив, MIJ MIJC0304
Комплект за суши BLACK SAKURA , 6 бр., MIJ
109 лв
MIJC0317
Комплект за суши BLUE PLUM DESIGN, 6 бр., MIJ
109 лв
MIJRW0007
Комплект за суши GEOMETRIC FLOWERS, 6 бр., MIJ
109 лв
MIJC0307
Комплект за суши GREY WITH WHITE PETALS 6 бр., MIJ MIJRW0031
Up
More products

Сервизи за хранене – нотка елегантност във вашата трапезария

Създайте единна визия на трапезата със стилни комплекти за хранене и добавете усещане за класа и елегантност към вашето пространство. Комплект за хранене от чинии или купи ще бъде перфектната основа, а изберете ли подходящ набор от прибори, чаши и купи за сервиране, със сигурност гостите ви ще останат впечатлени.

Нашите комплекти за хранене се доставят от най-добрите производители на съдове и прибори. Освен че са красиви и висококачествени, също са и подходящи за съдомиялната машина, затова можете да се насладите на ястия с любимите си хора без да се налага по-късно да миете. Важното е да прекарате повече време с тях, отколкото да чистите, нали?

Каква колекция от сервизи за хранене мога да купя в Кулина?

Сервизите за хранене в Кулина са:

  • Комплекти чинии за хранене

Когато сервирате храна, чиниите имат повече от просто функционално значение. Те спомагат за създаването на елегантен външен вид и придават нотка уникалност на масата. Ние предлагаме широка гама от възможности за всеки повод и ще ви помогнем да превърнете вечерята не просто във вкусно ястие, но и в удоволствие за очите.

Всичко е подсигурено от богатата ни селекция от чинии за вечеря, която обхваща всички видове храни, от закуска до празнични банкети. Нашите трапезни комплекти съчетават функционалност и дизайн, като гарантират, че вашата маса винаги ще има уникален стил.

  • Комплекти купи

Купите могат да се използват за различни цели, от сервиране на салати или мюсли за закуска до използването им като супена чиния за обяд. Имаме голям избор и разнообразие от размери, материали и дизайн за всяко вкусно ястие, за което искате да ги използвате. Сред предлаганите сервизи за хранене в Кулина ще намерите комплекти купи за паста, купи за закуска и купи за азиатски супи, салати и сосове. Идеални са и за топли ястия или яхнии.

Нашите комплекти за хранене се предлагат в различни форми, размери и дизайн, затова можете да изберете това, от което се нуждаете за всеки повод и за всеки интериор.

Как да се грижим за комплекта за хранене?

Има няколко начина да поддържате трапезните си комплекти в добро състояние. Както вече споменахме, повечето от тях са подходящи за съдомиялни машини, а сервизите за хранене от Made in Japan, са силно устойчиви на износване и затова са подходящи и за ресторанти. Освен това са устойчиви на счупване, но все пак се отнасяйте към тях с любов и грижа.

За да предотвратите надраскване, винаги използвайте мека гъба, когато миете керамиката на ръка. За да предпазите съдовете от надраскване по време на миене, поставете пластмасов съд за миене на съдове в мивката.