Сервизи и прибори за хранене за деца

25 items total
Детска кутия за обяд LION 20 cм, жълта, 3 Sprouts 3SPISBLIO
Up
More products

Детски прибори за хранене - спътникът, от който децата ви се нуждаят, за да започнат да се хранят сами

Детски прибори за хранене - толкова е забавно!

Детските прибори за хранене са напълно подходящи за малките ръчички. Обикновено е проектирана с шарки, които са привлекателни и атрактивни за децата. Често се състои от устойчиви материали, които могат да бъдат изпуснати на земята, без да се счупят.

Детските прибори за хранене включват разделени чинии, чаши и купички, често с дръжки или засмукваща основа. Децата ще се радват да използват своите съдове за хранене, а родителите могат да се отпуснат, знаейки, че малчуганите използват безопасен, нетоксичен и хигиеничен комплект от съдове за хранене.

Защо трябва да купя на детето си комплект от детски прибори за хранене?

Хранителните нужди на кърмачетата се променят значително с израстването им до малки деца. Когато малките деца преминат от пюрета и храна за пръсти към ястия за големи деца, тази посуда за малки деца е идеална, защото е твърде рано децата ви да използват чаши, чинии, купички, лъжици и вилици с размерите на възрастни. Могат случайно да ги изхвърлят от масата или... да ги ухапят.

В същото време е много важно децата да се научат да се хранят сами, тъй като храненето очевидно е едно от най-важните умения, необходими не само за оцеляване, но и за общуване, посещение на детска градина и т.н. Направете така, че децата ви да се забавляват и да се хранят сами, когато семейството е на вечеря.

Какви са видовете материали, използвани при изработката на детски прибори за хранене?

  • Силикон

Висококачественият безопасен за храните силикон е нетоксично вещество, което е устойчиво на миризми и петна. Освен това се огъва лесно и е издръжлив. Тя издържа на топлина и е по-дълготрайна от пластмасата.

  • Пластмаси

Пластмасата е здрава материя, която често издържа на употреба в микровълнова печка и съдомиялна машина. Пластмасовите съдове за хранене на деца са по-леки от тези от неръждаема стомана, което улеснява хващането им от малко дете. Уверете се, че материалът, от който са изработени приборите за хранене на детето ви, не съдържа BPA и други вредни вещества.

Детските прибори за хранене са не само чинии и купи, но и специални чаши, които са подходящи за малки деца или са снабдени с не-капещи чучури. И тъй като децата обичат да се разхождат с чашите си в ръка, те са изработени от удароустойчиви материали, така че няма да се притеснявате за нищо.

Детски прибори за хранене, предлагани в Kulina

В Kulina предлагаме богат избор от атрактивни пластмасови или силиконови детски съдове за хранене, произведени от надеждни марки, специализирани в детски продукти или съдове за хранене и прибори за хранене. Изберете сред предложенията на марки като 3 sprouts, Done by deer и WMF и вижте как детето ви става все по-независимо ден след ден! В Kulina ще намерите:

  • цветни детски купички (често с основа за засмукване)
  • подходящи за деца чинии с едно, две или три отделения
  • детски комплекти съдове за хранене
  • детски комплекти прибори за хранене с лигавници
  • буркани за храна за деца
  • детски комплекти прибори за хранене