Joseph Joseph

Всичко започва с една стъклена дъска за рязане... Братята Джоузеф създават марката си за кухненски аксесоари Joseph Joseph заради страстта си да създават продукти, които да работят по-добре - в ежедневието и в кухнята.
336 items total
Комплект за мивка Rethink Your Sink 85189, Joseph Joseph JS85189
Up
More products

Joseph Joseph – Всичко започна с една стъклена дъска за рязане…

Марката Joseph Joseph е основана от Антъни и Ричард Джоузеф, братя близнаци и дизайнери със страст към изобретенията. През 2003 г. те проектират стъклена дъска за рязане, която е началото на тяхното пътешествие с цел проектиране на функционални кухненски продукти, които да направят ежедневната домакинска работа по-ефективна.

Мисия и визия

Идеята на братя Джоузеф е да революционизират домакинските задачи и да проектират по-ефективни продукти, които са многофункционални и решават ежедневните проблеми. Независимо каква е задачата – приготвяне на храна, организиране на кухнята, пране или изхвърляне на отпадъци, всеки продукт на марката Joseph Joseph е предназначен да улесни ежедневието.

Многофункционалните продукти са предназначени да направят работата в кухнята по-ефективна и да спестят място в кухненските чекмеджета, както и да имат по-малко въздействие върху околната среда. Joseph Joseph има за цел да намали отпадъците и замърсяването чрез използване на рециклируеми материали, предлагане на резервни части(където е възможно) и създаване на възможно най-издръжливите и многофункционални продуктити.

Дизайн и продукти на Joseph Joseph

Joseph Joseph е студио базирано в Лондон, където са изобретени всички техни продукти, където се правят изследвания и прототипи и където всеки продукт се тества, за да се гарантира, че работи отлично.

Всички кухненски прибори и аксесоари на Joseph Joseph са изработени от висококачествени материали и предлагат модерен дизайн, подходящ за всички видове кухня. Можете да избирате от гама цветове, включително вечни нюанси на сивото или бялото, но също и по-цветни, смели опции.

Много продукти от каталога на марката получават престижни награди като The Queen’s Award for Enterprise през 2018 г. за Totem Waste Separation & (Кошче за разделяне на отпадъците), награда Excellence in Housewares Award (10 награди за иновации), Global Innovation Awards (GIA) (8 награди за победители! с най-новата революционна тоалетна четка Flex™), наградата Reddot Design Award (от 2018 г. 14 награди RedDot, включително две отличия за най-добър от най-добрите за Pie™ Kitchen Timer и Totem Waste Separation & Kошчета за разделяне отпадъците).

Сред бестселърите на марката Joseph Joseph в Кулина ще намерите: