Електрически бъркалки

9 items total
Ръчен миксер HMF01WHEU, бял, Smeg
353 лв –9 %
318 лв
SMEHMF01WHEU
Ръчен блендер KULT X, WMF
148 лв –5 %
Ръчен блендер KULT X, WMF
На склад (15 бр.)
140 лв
WM416560011
Ръчен миксер HMF01CREU, кремав, Smeg
353 лв –9 %
318 лв
SMEHMF01CREU
Ръчен миксер HMF01BLEU, черен, Smeg
353 лв –9 %
318 лв
SMEHMF01BLEU
Ръчен миксер HMF01RDEU, червен, Smeg
353 лв –12 %
309 лв
SMEHMF01RDEU

Ръчен миксер - помощник в кухнята

Какво представлява ръчният миксер?

Ръчният миксер е преносим електрически уред с две подвижни метални бъркалки и регулируеми скорости. Освен това някои версии се предлагат с допълнителни приставки, като например бъркалка. С този уред могат да се смесват, блендират, разбиват и разбиват различни храни.

За разлика от ръчните блендери, ръчните миксери ефективно вкарват въздух в тестото, за да създадат пухкави палачинки и бита сметана за поднасяне отгоре. Разбира се, те са много по-бързи от традиционния ръчен метод с кухненска купа и лъжица или шпатула за бъркане.

Какво да вземете предвид при избора на ръчен миксер?

Базата

Основата се отнася до страната на ръчния миксер, която се поставя на плота, когато не се използва. Ако основата е твърде малка или нестабилна, миксерът постоянно ще пада, затова се уверете, че миксерът ви стои правилно на кухненския плот.

Скорости

Най-добрите ръчни миксери разполагат с широк набор от променливи скорости, за да ви осигурят по-добър контрол при комбинирането на компонентите. Потърсете и бутона за турбо. Тази функция изпраща кратък изблик на енергия в купата, за да изтрие остатъците и да се увери, че всичко е смесено добре.

Тегло

Когато използвате ръчния миксер, трябва да го държите и контролирате през цялото време, така че трябва да помислите за теглото, което ръката ви може да вдига удобно. Ако ръчният миксер е прекалено тежък, ще ви е трудно да работите с него.

Прикачени файлове

Ръчните миксери обикновено се предлагат с две бъркалки, но някои модели са снабдени и с куки за тесто за месене на тесто и телена бъркалка за разбиване и аериране на сметана, меренге и яйца, както и за разбъркване на леки сосове и масло в тигани. Винаги проверявайте дали приставките са подходящи за миене в съдомиялна машина, преди да ги измиете.

Как да се грижа за ръчния си миксер?

Просто използвайте влажна гъба или кърпа, за да почистите външната част на миксера, като внимателно отмиете всички полепнали частици. Не позволявайте гъбата да се намокри прекалено много; това може да доведе до повреда на ръчния миксер, ако в двигателя попадне вода. Никога не потапяйте миксера във вода, тъй като това може да доведе до трайно увреждане на двигателя.

Нашата цел в Kulina е да предоставим на клиентите си широка гама от първокласни кухненски уреди, поради което предлагаме богат избор от първокласни ръчни миксери от реномирани производители като ETA, WMF, и KitchenAid.