KitchenAid

KitchenAidе производител на най-висококачествени кухненски уреди - познати и търсени от всички любителски и професионални готвачи. С известните си кухненски роботи и най-голямата гама от атрактивни цветове на пазара, KitchenAid е мечтата на всеки любител на готвенето и печенето.
238 items total
Настолен миксер ARTISAN 175, матово розов, KitchenAid KA5KSM175PSEDR
Настолен миксер ARTISAN 175, червен металик, KitchenAid KA5KSM175PSECA
Настолен миксер ARTISAN 5KSM175PSEHY, мед, KitchenAid KA5KSM175PSEHY
Настолен миксер ARTISAN 6,9л, кралско червено, KitchenAid KA5KSM7580XEER
Настолен миксер PROFESSIONAL 6,9л, бял, KitchenAid
2 490 лв –5 %
KA5KSM7990XEWH
Кухненски робот ARTISAN 5KSM180 4.7 л, цвете, KitchenAid
New
KA5KSM180LEELB
Настолен миксер ARTISAN 6,9л, сребристо сиво, KitchenAid KA5KSM7580XEMS
Кухненски робот KitchenAid 5KFC0516 Черен
274 лв –9 %
249 лв
KA5KFC0516EOB
Електрически чопър за храна, бял, KitchenAid KA5KFC3516EWH
Настолен миксер PROFESSIONAL 6,9 л, сребърен, KitchenAid KA5KSM7990XESL
Up
More products

KitchenAid – каква е историята на дизайнерската икона?

KitchenAid – историята на една дизайнерска икона

През 1908 г. инженер от Охайо на име Хърбърт Джонстън минава покрай една пекарна. Той забелязва мъж, който меси тесто и… изведнъж почувства силата на гения! Така той проектира първия търговски миксер. В началото на 1919 г. той проектира по-малък настолен миксер с планетарно движение за домашна употреба. Когато съпругата му го тества за първи път, тя възкликва, „Не ме интересува как го наричате. Това е най-добрият кухненски помощник, който някога съм имала." През 1927 г. Джонстън дава по-елегантен дизайн на настолния миксер, а през 1936 г. помолва Арт директора на Vanity Fair Егмонт Аренс да му помогне с още по-стилен дизайн за малкото му кухненско дете. И тогава започва славата! Настолният миксер се рекламира в най-популярните вестници на деня и всички домакини го искат - и го искат ВЕДНАГА!

През 1994 г. продуктите на KitchenAid идват от САЩ в Европа и разпространяват страстта към по-лесното готвене в целия свят.

Мисията на KitchenAid

Марката KitchenAid е свързана изцяло със създаването и идеята на марката е да можете да правите всичко с продуктите на KitchenAid и да сте сигурни, че ще извлечете максимума от направата. Така че каквото и да готвите, печете, смесвате, месите, изстисквате, настъргвате, разбърквате, правете го с радост, бързо и с емблематичния дизайн на KitchenAid.

Знаменитостите обичат Kitchen Aid!

Хенри Форд и Джинджър Роджърс бяха сред първите любители на марката, следвани от Джулия Чайлд, Марта Стюарт, Дженифър Гарнър и Найджела Лоусън, всички обсебени от използването на известния миксер.

Миксерът KitchenAid често е в списания за интериор и блогове за дизайн, той е във всеки списък с подаръци за сватба и Коледа. Въпреки че е миксер, който ще издържи години наред, винаги има фенове, които чакат да бъдат пуснати нови цветове и нюанси.

Като икона на американския дизайн, предлагана в широка гама от цветове, тя е изложена и в няколко музея за модерно изкуство.

Много повече от настолен миксер

Марката KitchenAid е известна не само със своите настолни миксери и богата гама от цветове, но и с други малки кухненски уреди:

Те са популярни със своя ретро дизайн, надеждност и висококачествени материали. Настолните миксери и кухненски роботи могат да бъдат обогатени с различни аксесоари, които повишават функционалността на уредите.