KitchenAid

KitchenAidе производител на най-висококачествени кухненски уреди - познати и търсени от всички любителски и професионални готвачи. С известните си кухненски роботи и най-голямата гама от атрактивни цветове на пазара, KitchenAid е мечтата на всеки любител на готвенето и печенето.
213 items total
Настолен миксер ARTISAN 5KSM175PSEAC, бадем, KitchenAid KA5KSM175PSEAC
Ръчен блендер 5KHBV83EAC, бадем, KitchenAid
410 лв
KA5KHBV83EAC
Ръчен миксер 5KHM9212ECU, сребрист, KitchenAid KA5KHM9212ECU
Ръчен миксер 5KHMB732EAC, бадем, KitchenAid
359 лв
KA5KHMB732EAC
Кафемелачка 5KCG8433EER, кралско червено, KitchenAid KA5KCG8433EER
Настолен миксер HEAVY DUTY 6,9л, сребрист, KitchenAid KA5KSM7591XESL
Блендер за храна ARTISAN, червен металик, KitchenAid KA5KFP1644ECA
Блендер за храна ARTISAN, кралско червено, KitchenAid KA5KFP1644EER
Блендер за храна ARTISAN, черен, KitchenAid
1 290 лв
KA5KFP1644EOB
Кафемелачка 5KCG8433EOB, черна, KitchenAid
531 лв
KA5KCG8433EOB
Настолен миксер ARTISAN 5KSM175, бадемово-матов, KitchenAid KA5KSM175PSEFL
Блендер за храна 5KFP0919EOB 2,1л, черен, KitchenAid KA5KFP0919EOB
Up
More products

KitchenAid – каква е историята на дизайнерската икона?

KitchenAid – историята на една дизайнерска икона

През 1908 г. инженер от Охайо на име Хърбърт Джонстън минава покрай една пекарна. Той забелязва мъж, който меси тесто и… изведнъж почувства силата на гения! Така той проектира първия търговски миксер. В началото на 1919 г. той проектира по-малък настолен миксер с планетарно движение за домашна употреба. Когато съпругата му го тества за първи път, тя възкликва, „Не ме интересува как го наричате. Това е най-добрият кухненски помощник, който някога съм имала." През 1927 г. Джонстън дава по-елегантен дизайн на настолния миксер, а през 1936 г. помолва Арт директора на Vanity Fair Егмонт Аренс да му помогне с още по-стилен дизайн за малкото му кухненско дете. И тогава започва славата! Настолният миксер се рекламира в най-популярните вестници на деня и всички домакини го искат - и го искат ВЕДНАГА!

През 1994 г. продуктите на KitchenAid идват от САЩ в Европа и разпространяват страстта към по-лесното готвене в целия свят.

Мисията на KitchenAid

Марката KitchenAid е свързана изцяло със създаването и идеята на марката е да можете да правите всичко с продуктите на KitchenAid и да сте сигурни, че ще извлечете максимума от направата. Така че каквото и да готвите, печете, смесвате, месите, изстисквате, настъргвате, разбърквате, правете го с радост, бързо и с емблематичния дизайн на KitchenAid.

Знаменитостите обичат Kitchen Aid!

Хенри Форд и Джинджър Роджърс бяха сред първите любители на марката, следвани от Джулия Чайлд, Марта Стюарт, Дженифър Гарнър и Найджела Лоусън, всички обсебени от използването на известния миксер.

Миксерът KitchenAid често е в списания за интериор и блогове за дизайн, той е във всеки списък с подаръци за сватба и Коледа. Въпреки че е миксер, който ще издържи години наред, винаги има фенове, които чакат да бъдат пуснати нови цветове и нюанси.

Като икона на американския дизайн, предлагана в широка гама от цветове, тя е изложена и в няколко музея за модерно изкуство.

Много повече от настолен миксер

Марката KitchenAid е известна не само със своите настолни миксери и богата гама от цветове, но и с други малки кухненски уреди:

Те са популярни със своя ретро дизайн, надеждност и висококачествени материали. Настолните миксери и кухненски роботи могат да бъдат обогатени с различни аксесоари, които повишават функционалността на уредите.