Severin

Severin е немски производител на качествени домакински и кухненски уреди, включително популярните чайници и кафемашини, които ще направят живота Ви по-лесен и готвенето Ви по-вкусно. Мисията на SEVERIN е да Ви гарантира едно много важно нещо - релаксация, и точно това прави.
55 items total
Електрическа скара PG 8107 SEVO GTS, 3000 W, Severin SEVEPG8107
Тостер AT 2590, Severin
Тостер AT 2590, Severin
На склад (18 бр.)
98 лв
SEVEAT2590
Гофретник WA 2114, Severin
82,30 лв –21 %
Гофретник WA 2114, Severin
На склад (6 бр.)
65 лв
SEVEWA2114
Въздушен фритюрник FR 2445, Severin
244,98 лв –11 %
217 лв
SEVEFR2445
Грил Teppan Yaki KG 2397, 2200 W, Severin
167 лв
SEVEKG2397
Електрическа скара KG 2394, 800 W, Severin
65 лв
SEVEKG2394
Up
More products

Severin - модерни домакински уреди, произведени с качество, дизайн и иновации

Severin е немска марка, която е синоним на качествени домакински уреди и електроника вече повече от 125 години. Компанията е основана през 1892 г. от Антон Severin в Зундерн, малко градче в германския регион Зауерланд. Оттогава Severin се превърна в глобална марка, която е известна с иновативния си дизайн, качествените си продукти и изключителното обслужване на клиентите.

Историята на марката Severin

Severinисторията на успеха на компанията започва през 1892 г., когато Антон Severin започва да произвежда месингови изделия в малката си работилница в Съндерн. Компанията бързо си спечелва репутацията на производител на висококачествени продукти и през 30-те години на миналия век разширява дейността си с производство на електрически уреди. През 60-те години на миналия век Severin се превръща в утвърдена марка в Германия, а продуктовата ѝ гама се разширява, като включва редица различни домакински уреди, включително кафемашини, чайници, тостери, блендери, електрически грилове и скари за раклет, миксери, прахосмукачки и много други. Компанията се ангажира да предлага иновативни продукти, които са едновременно практични и стилни, а продуктите ѝ са проектирани така, че да отговарят на нуждите на съвременните потребители.

Severin бестселъри

Има много причини, поради които хората продължават да оборудват кухните си с продукти от Severin. На първо място, компанията произвежда висококачествени продукти, които са създадени, за да издържат дълго. Второ, продуктите на Severin са известни с иновативните си функции и стилен дизайн. На трето място, марката се ангажира да осигурява отлично обслужване на клиентите, а продуктите ѝ са подкрепени от всеобхватни гаранции. Severin произвежда широка гама от висококачествени продукти, сред които най-популярни са:

  • Кафемашини: Severin произвежда широка гама от кафемашини, включително лостови и капкови кафемашини, както и индукционни пенообразуватели за мляко. Тези кафемашини са известни с иновативните си функции, лесната употреба и отличното качество на кафето.

  • Електрически чайници: Severin произвежда широка гама от електрически чайници, включително чайници от стъкло и неръждаема стомана, известни със стилния си дизайн, бързото време на кипене и енергийната си ефективност.

  • Тостери: Severin произвежда широка гама тостери, включително тостери с 2 и 4 филийки с модерен дизайн. Тези тостери са известни с иновативните си функции, като регулиране на степента на покафеняване, функция за размразяване и автоматично изключване.

В Kulina можете да откриете също така Severin's палачинкоизготвители, гофретни машини, контактни грилове, настолни електрически грилове и машини за приготвяне на кисело мляко

Награди за дизайн за Severin

Severin е известна с иновативния си и стилен дизайн. Продуктите на компанията са проектирани така, че да бъдат практични, лесни за употреба и естетични. Потребителите харесват модерния им външен вид, а компанията е спечелила множество награди за дизайн за своите продукти.

Наградата за дизайн Red Dot е една от най-престижните награди за дизайн в света. Severin е печелила тази награда няколко пъти за своите иновативни и стилни продукти, включително кафемашини (FILKA, напълно автоматична филтърна кафемашина) и чайници. Например, през 2020 г. в конкурса за дизайн на Reddot спечели пенообразувател за млякоSeverin SPUMA 700 Plus. Наградата iF Design Award е друга престижна награда за дизайн, която Severin е печелил многократно за своите иновативни и стилни продукти.

В заключение, ако търсите първокласни кухненски уреди, които да подхождат на минималистичния стил на вашия интериор, непременно проверете какво предлага Severin.