Поставки за торти

14 items total
Куполен капак BOSSA NOVA 30 cм, Nachtmann
139 лв –30 %
97 лв
NM99529
Стойка за торта BOSSA NOVA 32 cм, Nachtmann
113 лв
NM77809
Стойка за торта LEGIO NOVA, Eva Solo
168 лв
ES887268
Стойка за торта HYBRID LEANDRA 20 cм, Seletti
189 лв
SLT09765
Стойка за торта HYBRID MORIANA 32,5 cм, Seletti
323 лв
SLT09767
Стойка за торта HYBRID RAISSA 26 см, Seletti
218 лв
SLT09766

Стойки за торти - идеалните съдове за излагане и сервиране на торти

стойка за торта е многофункционален съд за сервиране, който може да се използва за представяне и сервиране на различни торти и други сладкиши. Например тортите, пайовете, бисквитките и браунитата са сред деликатесите, които могат да се сервират на стойка за торта.

В Kulina разполагаме с богат асортимент от стойки за торти, чинии за торти и етажерки от признати производители, включително Seletti, Koziol, Philippi, в различни размери, модели и материали. Някои от тях са изработени от порцелан, други - от пластмаса, някои са елегантни, други - малко луди. Сигурни сме, че ще откриете идеалния за вашия чийзкейк!

Кое е по-добро - чиния за стойка за торта или етажерка за храна?

Etaгере и чинии за торти са два примера за съдове за сервиране, използвани за представяне и поднасяне на сладкиши и други лакомства.

Чиниите за торти са прости, плоски чинии, които се използват за сервиране и представяне на торти, пайове и други десерти. Тя може да има основа с крачета за по-голяма височина и елегантност или леко повдигнат ръб, за да се избегне разливане.

От друга страна, многоетажна стойка, наречена етажерка за храна, може да се използва за излагане на различни лакомства. Всеки слой на етажерка за храна може да носи различен десерт, плод или лакомство, като те могат да имат две или повече нива. Те често се използват за представяне на малки неща като бисквити, кексчета, ягоди, макарони или храна за пръсти.

Чинията за торта и етажерка за храна са отличен избор, който може да подобри подредбата на масата ви. Изборът зависи от конкретните ви предпочитания и от вида на десертите, които възнамерявате да сервирате.

Какви са видовете стойки за торти?

Kulina уебсайтът предлага разнообразие от модели стойка за торта , всеки от които има свои отличителни характеристики и външен вид. По-долу са изброени някои от най-типичните стилове стойки за торти:

  • стойка за тортаедестал: Това са може би най-популярните стойки за торти с основа на пиедестал, която придава височина и стилност на вашата торта.
  • Etaгерес / Многоетажни стойки за торти: Стойките за торти с етажи - етажерки - позволяват да изложите няколко торти или други деликатеси наведнъж, тъй като са на няколко етажа. Можете да ги използвате и за сервиране на храна за пръсти и закуски (сладко-кисели) по време на партита и др.
  • Стойки за торти с плочи: Това са обикновени плоски чинии или подноси, които се използват за представяне и сервиране на торти, пайове и други десерти. Те могат да имат леко издигнат ръб, за да се избегне разливане.

Можете също така да пазарувате от нашата колекция от сервизи за торти, чинии за торти и форми за печене за перфектно печене и сервиране.