Leopold Vienna

Leopold Vienna е холандска марка за почитателите на традиционно приготвено кафе, вкусни коктейли и вино. Предлагат френска преса, шейкъри и охладители за по-добър вкус на живота!
18 items total
Охладител за бутилки със стойка, Leopold Vienna LV223003
Кафеварка за еспресо TIVOLI 310 мл, Leopold Vienna LV113007
Шейкър за коктейл 500 мл, Leopold Vienna
31 лв
LV00803
Френска преса за кафе 350 мл, Leopold Vienna LV01534
Френска преса за кафе 800 мл, мед, Leopold Vienna LV01519
Френска преса за кафе 350 мл, мед, Leopold Vienna LV01529

Leopold Vienna - овладяване на коктейлите и кафето

Марката Leopold Vienna съществува от около 25 години, а от 2012 г. е част от групата Bredemeijer. Той предлага широка гама от практични и модерни аксесоари за ценители - както любители, така и професионалисти.

Основана от страст към най-добрите коктейли и кафе, тя винаги търси нови и иновативни инструменти, за да подобри преживяването на потребителите. С течение на годините Leopold Vienna разширява продуктовата си линия, включвайки широка гама от бар инструменти, стъклени изделия и аксесоари за барове, предназначени да задоволят нуждите както на барманите, така и на любителите на домашния бар. Днес марката е известна със своите коктейлни шейкъри, охладители за бутилки, но също така и с кафемашини за френска преса, еспресомашини и други аксесоари за бавно приготвяне на кафе.

Leopold Vienna - продукти за домашен бар и домашно кафене

Leopold Vienna предлага широка гама от барово оборудване, а колекцията Bar Collection включва шейкъри, цедки, джигери, наливници, охладители за бутилки и кофи за лед. Всички продукти на компанията са изработени от висококачествени материали и са проектирани така, че да издържат дълго време, за да могат да се използват и ползват дълги години. Един от най-популярните продукти на марката е този от неръждаема стомана шейкър за коктейл, който се отличава с елегантен и модерен дизайн и се предлага в различни размери.

Предлаганите в каталога на марката кафемашини за преса Freench се предлагат във всякакви размери и материали. Можете да изберете обикновена стъклена кана с основа от неръждаема стомана или да изберете кана с медна или черна основа. По същия начин нейните кафемашини за еспресо се предлагат в много традиционен италиански стил, както и в по-модерни варианти. А ако сте почитатели на бавното кафе, тук ще откриете и продукти, които ще отговорят на най-високите ви изисквания.

Марката Leopold Vienna вярва, че подходящите аксесоари и висококачествените съставки могат да направят напитките и ястията, приготвени и консумирани у дома, вкусни като в най-добрия ресторант, бар или кафене, и ние не бихме могли да се съгласим с това повече в Kulina. Моля, обърнете внимание, че всички коктейлни комплекти и аксесоари за вино на Leopold Vienna са чудесни подаръци за всякакви поводи.

Leopold Vienna - част от Bredemeijer Group от 2012 г

Холандската марка Bredemeijer е на повече от век. Продуктите на компанията се появяват за първи път в продажба през 1914 г. През десетилетията марката се е превърнала в символ на качество и опит в областта на специализираните аксесоари за чай. Като естествено продължение на гамата, през 2012 г. към портфолиото от марки на групата беше добавена марката Leopold Vienna, специализирана в приготвянето на кафе и аксесоари за барове.