Leopold Vienna

Leopold Vienna е холандска марка за почитателите на традиционно приготвено кафе, вкусни коктейли и вино. Предлагат френска преса, шейкъри и охладители за по-добър вкус на живота!
25 items total
Шейкър за коктейл 500 мл, Leopold Vienna
32 лв
LV00803
Тирбушон с лост MINI OCTOPUS, Leopold Vienna
90 лв –12 %
79 лв
LV01623
Френска преса за кафе 350 мл, мед, Leopold Vienna LV01529
Френска преса за кафе 350 мл, Leopold Vienna LV01534
Up
More products

Leopold Vienna - овладяване на коктейлите и кафето

Марката Leopold Vienna съществува от около 25 години, а от 2012 г. е част от групата Bredemeijer. Той предлага широка гама от практични и модерни аксесоари за ценители - както любители, така и професионалисти.

Основана от страст към най-добрите коктейли и кафе, тя винаги търси нови и иновативни инструменти, за да подобри преживяването на потребителите. С течение на годините Leopold Vienna разширява продуктовата си линия, включвайки широка гама от бар инструменти, стъклени изделия и аксесоари за барове, предназначени да задоволят нуждите както на барманите, така и на любителите на домашния бар. Днес марката е известна със своите коктейлни шейкъри, охладители за бутилки, но също така и с кафемашини за френска преса, еспресомашини и други аксесоари за бавно приготвяне на кафе.

Leopold Vienna - продукти за домашен бар и домашно кафене

Leopold Vienna предлага широка гама от барово оборудване, а колекцията Bar Collection включва шейкъри, цедки, джигери, наливници, охладители за бутилки и кофи за лед. Всички продукти на компанията са изработени от висококачествени материали и са проектирани така, че да издържат дълго време, за да могат да се използват и ползват дълги години. Един от най-популярните продукти на марката е този от неръждаема стомана шейкър за коктейл, който се отличава с елегантен и модерен дизайн и се предлага в различни размери.

Предлаганите в каталога на марката кафемашини за преса Freench се предлагат във всякакви размери и материали. Можете да изберете обикновена стъклена кана с основа от неръждаема стомана или да изберете кана с медна или черна основа. По същия начин нейните кафемашини за еспресо се предлагат в много традиционен италиански стил, както и в по-модерни варианти. А ако сте почитатели на бавното кафе, тук ще откриете и продукти, които ще отговорят на най-високите ви изисквания.

Марката Leopold Vienna вярва, че подходящите аксесоари и висококачествените съставки могат да направят напитките и ястията, приготвени и консумирани у дома, вкусни като в най-добрия ресторант, бар или кафене, и ние не бихме могли да се съгласим с това повече в Kulina. Моля, обърнете внимание, че всички коктейлни комплекти и аксесоари за вино на Leopold Vienna са чудесни подаръци за всякакви поводи.

Leopold Vienna - част от Bredemeijer Group от 2012 г

Холандската марка Bredemeijer е на повече от век. Продуктите на компанията се появяват за първи път в продажба през 1914 г. През десетилетията марката се е превърнала в символ на качество и опит в областта на специализираните аксесоари за чай. Като естествено продължение на гамата, през 2012 г. към портфолиото от марки на групата беше добавена марката Leopold Vienna, специализирана в приготвянето на кафе и аксесоари за барове.