Printworks

Printworks е шведска компания, която предлага най-добрите подаръци, най-вълнуващите игри и най-красивите фотоалбуми. Дизайнът им е смислен и в същото време много самобитен, това са продукти, които ще обичате да държите на масичката за кафе.
61 items total
Шах ART OF CHESS MIRROR, Printworks
196 лв
PRPW00570
Пъзел ARCHIMEDES, 14 бр., дърво, Printworks
104 лв
PRPW00565
Кутия за бижута THINGS S, черна, Printworks
65 лв
PRPW00401
Игра табла CLASSIC, Printworks
105 лв –5 %
99 лв
PRPW00338
Албум за снимки IT'S ABOUT US, черен, Printworks PRPW00514
Кутия за бижута PRECIOUS THINGS, жълта, Printworks PRPW00602
Шах ART OF CHESS, черен Printworks
129 лв –17 %
106 лв
PRPW00531
Игра табла ART OF BACKGAMMON, Printworks
100 лв
PRPW00544
Албум за снимки HAPPY DAYS, черен, Printworks PRPW00525
Игра табла, Printworks
Игра табла, Printworks
На склад (1 pcs)
43 лв
PRPW00507
Не се сърди човече PLAY, Printworks
50 лв –6 %
47 лв
PRPW00538
Игра Tic Tac Toe CLASSIC, Printworks
87 лв
PRPW00397
Кутия за бижута PRECIOUS THINGS, зелена, Printworks PRPW00600
Кутия за бижута PRECIOUS THINGS, сива, Printworks PRPW00601
Игра Калаха CLASSIC, Printworks
105 лв
PRPW00541
Китайски пулове PLAY, Printworks
51 лв –5 %
48 лв
PRPW00539
Up
More products

Printworks обединява хората

Printworks е шведска марка, специализирана в създаването на висококачествени игри, пъзели, фотоалбуми и предмети на изкуството. Тя е основана през 2015 г. от бивш главен изпълнителен директор и творчески директор от рекламната индустрия и е филиал на издателската къща Pagina Group AB.

Printworks продуктова гама

Мисията на марката е да създава продукти, които вдъхновяват творчеството, обединяват хората и правят живота по-приятен. Printworks' продуктовата гама включва широка гама от игри, пъзели, фотоалбуми и предмети на изкуството. Игрите и пъзелите на марката са проектирани така, че да бъдат едновременно забавни и предизвикателни, като осигуряват часове забавление за всички възрасти. Printworks също предлага редица фотоалбуми с минималистичен дизайн, които изглеждат чудесно в модерните домове. Артикулите варират от картини за стена до канцеларски материали, като всички те са в характерния за марката минималистичен стил.

Стилно и забавно

Printworks' минималистичният дизайн е направил продуктите им забележими на претъпкания пазар. Новите дизайни на класическите игри на марката, като например комплектите за табла и шах, се отличават с изчистени линии и сдържани цветове, което ги прави да изглеждат чудесно в модерните домове. Албумите за снимки на марката също са проектирани в минималистична естетика, с опростен дизайн, който позволява на снимките да заемат централно място. Идеята на продуктите е те да не се крият в чекмеджетата и можем да ви уверим, че няма да го направите, ако се сдобиете с някой от продуктите на марката.

Защо е важно да включим игрите в живота си?

В днешния забързан свят игрите са по-важни от всякога. Те дават възможност на хората да общуват и да се свързват помежду си, като насърчават чувството за общност и сплотеност. Игрите могат да бъдат и чудесен начин за облекчаване на стреса и релаксация, като помагат на хората да се отпуснат след дълъг ден. Printworks' Продуктите са проектирани с оглед на тези предимства, като осигуряват забавен и ангажиращ начин хората да се събират и да се наслаждават на компанията си.

Printworks продукти - чудесни идеи за подаръци

Printworks' продуктите са чудесни идеи за подарък за всеки повод. Независимо дали търсите подарък за рожден ден, за сватба или за подновяване на дома, минималистичният дизайн на марката превръща нейните продукти в стилно допълнение към всеки дом, а висококачествените материали гарантират, че ще им се радвате дълги години.

В заключение, Printworks е марка, която се стреми да създава висококачествени продукти, които са не само функционални, но и с красив дизайн. Минималистичният дизайн на марката се е превърнал в отличителна черта на нейните продукти, което ги прави популярен избор за любителите на дизайна. Независимо дали търсите забавен начин да се свържете с приятелите и семейството си или стилно допълнение към дома си, Printworks има продукт, който ще отговори на вашите нужди.