Printworks

Printworks е шведска компания, която предлага най-добрите подаръци, най-вълнуващите игри и най-красивите фотоалбуми. Дизайнът им е смислен и в същото време много самобитен, това са продукти, които ще обичате да държите на масичката за кафе.
90 items total
Албум за снимки IT'S ABOUT US, черен, Printworks PRPW00514
Карти за игра PLAY, Printworks
31 лв
PRPW00457
Фотоалбум LITTLE MOMENTS, BIG MEMORIES, Printworks
44 лв
PRPW00528
Албум за снимки YOU ARE SUNSHINE, сив, Printworks PRPW00513
Не се сърди човече PLAY, Printworks
50 лв –8 %
46 лв
PRPW00538
Домино, Printworks
Домино, Printworks
На склад (5 pcs)
33 лв
PRPW00509
Игра табла CLASSIC, Printworks
112 лв
PRPW00338
Албум за снимки HAPPY DAYS, сребрист, Printworks PRPW00465
Албум за снимки LIFE IN HARMONY, бежов, Printworks PRPW00555
Албум за снимки HAPPILY EVER AFTER, черен, Printworks PRPW00524
Шах ART OF CHESS, черен Printworks
129 лв –20 %
102 лв
PRPW00531
Албум за снимки THE WONDER YEARS, сив, Printworks PRPW00569
Шах ART OF CHESS MIRROR, Printworks
192 лв
PRPW00570
Игра Калаха CLASSIC, Printworks
112 лв
PRPW00541
Игра табла ART OF BACKGAMMON, Printworks
100 лв
PRPW00544
Комплект за рисуване EMERGING ARTIST, Printworks PRPW00456
Ароматна свещ SAND, Printworks
Outlet
157 лв –39 %
95 лв
PRPW00546
Албум за снимки PICTURE PERFECT, червен, Printworks PRPW00554
Up
More products

Printworks обединява хората

Printworks е шведска марка, специализирана в създаването на висококачествени игри, пъзели, фотоалбуми и предмети на изкуството. Тя е основана през 2015 г. от бивш главен изпълнителен директор и творчески директор от рекламната индустрия и е филиал на издателската къща Pagina Group AB.

Printworks продуктова гама

Мисията на марката е да създава продукти, които вдъхновяват творчеството, обединяват хората и правят живота по-приятен. Printworks' продуктовата гама включва широка гама от игри, пъзели, фотоалбуми и предмети на изкуството. Игрите и пъзелите на марката са проектирани така, че да бъдат едновременно забавни и предизвикателни, като осигуряват часове забавление за всички възрасти. Printworks също предлага редица фотоалбуми с минималистичен дизайн, които изглеждат чудесно в модерните домове. Артикулите варират от картини за стена до канцеларски материали, като всички те са в характерния за марката минималистичен стил.

Стилно и забавно

Printworks' минималистичният дизайн е направил продуктите им забележими на претъпкания пазар. Новите дизайни на класическите игри на марката, като например комплектите за табла и шах, се отличават с изчистени линии и сдържани цветове, което ги прави да изглеждат чудесно в модерните домове. Албумите за снимки на марката също са проектирани в минималистична естетика, с опростен дизайн, който позволява на снимките да заемат централно място. Идеята на продуктите е те да не се крият в чекмеджетата и можем да ви уверим, че няма да го направите, ако се сдобиете с някой от продуктите на марката.

Защо е важно да включим игрите в живота си?

В днешния забързан свят игрите са по-важни от всякога. Те дават възможност на хората да общуват и да се свързват помежду си, като насърчават чувството за общност и сплотеност. Игрите могат да бъдат и чудесен начин за облекчаване на стреса и релаксация, като помагат на хората да се отпуснат след дълъг ден. Printworks' Продуктите са проектирани с оглед на тези предимства, като осигуряват забавен и ангажиращ начин хората да се събират и да се наслаждават на компанията си.

Printworks продукти - чудесни идеи за подаръци

Printworks' продуктите са чудесни идеи за подарък за всеки повод. Независимо дали търсите подарък за рожден ден, за сватба или за подновяване на дома, минималистичният дизайн на марката превръща нейните продукти в стилно допълнение към всеки дом, а висококачествените материали гарантират, че ще им се радвате дълги години.

В заключение, Printworks е марка, която се стреми да създава висококачествени продукти, които са не само функционални, но и с красив дизайн. Минималистичният дизайн на марката се е превърнал в отличителна черта на нейните продукти, което ги прави популярен избор за любителите на дизайна. Независимо дали търсите забавен начин да се свържете с приятелите и семейството си или стилно допълнение към дома си, Printworks има продукт, който ще отговори на вашите нужди.