Petromax

Petromax означава кухня на открито и живот в летен лагер, скара, огън и топлина. Тази марка се старае готвенето на открито да е по-добро и по-иновативно, а животът на авантюристите и пътешествениците още по-приятен и лесен. Ако и вие сте авантюрист, разгледайте нашите предложения!
58 items total
Керосинова лампа FEUERHAND 276, Petromax
74 лв –10 %
66 лв
PET703007
Up
More products

Petromax - от любов към престоя навън и готвенето на открито

Petromax е марка, която е синоним на висококачествено оборудване за готвене на открито. С богата история, датираща от началото на 20-ти век, Petromax се е утвърдил като една от водещите марки в бранша.

Марката е основана през 1910 г. от Макс Грац, немски инженер, който изобретява първия керосинов фенер за свещпод налягане. фенер за свещ е наречен Petromax и бързо се превръща в популярен избор за ентусиастите на открито, които се нуждаят от надежден източник на светлина по време на къмпингуването си. С течение на времето Petromax разширява продуктовата си линия, като включва широка гама от оборудване за готвене на открито, включително холандски фурни, скари и печки.

Petromax - нека направим готвенето на открито лесно и приятно

Мисията на Petromax е да предоставя на любителите на готвенето на открито висококачествено и надеждно оборудване, което е проектирано да издържа на тежките условия на работа на открито. Марката се стреми да използва само най-добрите материали и най-новите технологии, за да създава продукти, които са едновременно функционални и стилни. Petromaxса създадени, за да направят готвенето на открито лесно и приятно. Независимо дали печете пържоли на скара на открит огън, или печете хляб в холандска фурна, продуктите на Petromax са създадени, за да ви осигурят необходимите инструменти за приготвяне на вкусни ястия, където и да се намирате.

Petromax предлага широка гама от оборудване за готвене на открито, включително холандски фурни, скари, котли и печки за готвене на открито. Някои от най-популярните им продукти включват:

  • Petromax Atago - универсален грил и печка, които могат да се използват за печене на скара, опушване и печене;
  • холандската фурна Petromax, която е идеална за печене на хляб, печене на месо и готвене на яхнии и супи;
  • и Petromax Firebox - компактна и преносима печка, която е идеална за къмпинг и походи.

Petromax е спечелила няколко награди за иновативния си дизайн и висококачествените си продукти. През 2017 г. Petromax Atago получи престижната награда за дизайн Red Dot, която е една от най-престижните награди за дизайн в света. Atago беше отличен за иновативния си дизайн и гъвкавост, които го превръщат в задължителен инструмент за ентусиастите на открито.

Petromax's са изработени от висококачествени материали, които са проектирани да издържат на тежките условия на употреба на открито. Много от техните продукти са изработени от чугун, който е известен със своята издръжливост и свойства за задържане на топлина. Petromax също използва неръждаема стомана, алуминий и други висококачествени материали, за да създава продукти, които са едновременно функционални и стилни.

Защо хората обичат да къмпингуват с Petromax?

Има няколко причини, поради които хората обичат Petromax. На първо място, марката е известна с висококачествените си продукти, които са проектирани да издържат на тежките условия на употреба на открито. Petromaxпродуктите на компанията са също така многофункционални и лесни за употреба, което ги прави любими сред ентусиастите на открито от всички нива на умения. И накрая, Petromax се стреми да използва само най-добрите материали и най-новите технологии, за да създава продукти, които са едновременно функционални и стилни, поради което се превърна в една от най-популярните марки в областта на готвенето на открито.

Така че, ако сте почитатели на дългите пътувания, престоя в дивата природа и къмпингуването, Petromax е марката, която определено трябва да вземете със себе си.