Bitz

Bitz създава стилни кухни, домашен текстил и аксесоари. Това е датски дизайн, приглушени цветове, естествено вдъхновение и най-добрият скандинавски стил във вашата кухня.
159 items total
Комплект прибори за хранене 16 бр., черни, Bitz BITZ130121
Чаша за еспресо, комплект 6 бр., 100 мл, Bitz BITZ821244
Чаша за бира, комплект 2 бр., 380 мл, Bitz BITZ911942
Чиния за десерт 21 см, сива/розова, Bitz BITZ821407
Чиния за сервиране Bitz черно/лилаво 14 см BITZ821367
Купа за сервиране 14 см, черно/зелено, Bitz BITZ821371
Ваза 25 см, зелена, гранитогрес, Bitz
115 лв
BITZ872921
Чиния за десерт 21 см, черно/лилаво, Bitz BITZ821406
Чиния за десерт GASTRO 17 см, лилава, Bitz
26 лв
BITZ14105
Чаша за шампанско 220 мл, комплект 2 бр., Bitz BITZ911949
Up
More products

Bitz – продукти фокусирани върху здравословността и изящността на всяка една вечеря

Bitz е скандинавска марка, основана от датския специалист по хранене Кристиан Биц, който има магистърска степен в областта на храненето и който разработва BITZ въз основа на знанията си за здравето, които е придобил като изследовател, писател и преподавател. Bitz се възползва от различните структури на материалите и различните цветове и гланцове и създава продукти и дизайн, които улесняват консумирането на по-здравословни количества храна.

"Когато се храним, трябва да стимулираме не само вкусовите си рецептори. Това може да направи времето за хранене по-добро изживяване, така че да поискате да прекарате повече време наслаждавайки се на храната. Това също улеснява контролирането на размера на порциите, тъй като на тялото са необходими 20 минути от първата хапка храна, докато мозъкът регистрира усещането за ситост – през това време обаче лесно може да изядете повече, отколкото е необходимо. Не е нужно да се самоограничавате, стига да ядете голямо разнообразие от по-малки порции. (...) Затова се насладете на храната си с прибори за хранене, изработени от най-горещите съвременни материали; пийте от красиви чаши и сервирайте храната в прекрасни купи и чинии, които поставят под съмнение традиционното подреждане и изглед на масата, като същевременно улесняват по-здравословното и разумно хранене. Един към друг." Кристиан Биц

Bitz предлага широка гама от продукти за вашата кухня – plates, bowls, cutlery, чаши за кафе и пътуване в различни цветове и модели, кухненски текстилни изделия, чинии за сервиране и кухненски контейнери за съхранениеподходящи за всеки интериор.

Bitz здравословна мисъл и красив дизайн

Замисълът на марката Bitz е да улесни въвеждането на здравословни навици в ежедневието. А какво може да е по-здравословно за нас от самата природа? Следователно сервизите за хранене Bitz са вдъхновени от природата, която е отразена в земните цветове, гланцове и необработения дизайн на чинии, купи, кани и чаши за кафе.

Уникалните глинени съдове ще ви напомнят за радостта от пъстроцветния живот и ще придадат атрактивен вид на вашата кухня и трапезария. Красивите сервизи и прибори за маса ни мотивират да се храним заедно, да каним приятелите и семейството, да се събираме заедно, да си говорим за деня, най-хубавите моменти, предизвикателствата, съмненията. И когато се храним заедно, мислим повече за това колко и какво ядем, храним се по-съзнателно. Ето защо да се храним заедно е полезно както за вашето здраве, така и за социалния ви живот и общото ви благополучие.

Сервизи за хранене Bitz – на какъв интериор, какъв тип кухня и какво аранжиране на масата подхожда най-много?

Сервизите Bitz са много универсални и вечни. Чиниите и купите се предлагат в широка гама от цветове, което позволява да ги съобразите с типа интериор, който имате. Изберете провинциално покритие и земни цветове за скандинавския, по-естествен и необработен вид на вашия дом или изберете черни съдове, ако предпочитате минимализъм или класически интериор. Дървото ще пасне добре с кънтри стил и топъл интериор, а пастелните цветове ще вървят ръка за ръка с модерния стил.

Сервизите за хранене Bitz ще изглеждат страхотно както с традиционна храна, така и когато се използват за сервиране на по-изискани ястия. Чиниите и купите ще бъдат идеален фон за ястия в азиатски стил, италиански ястия, тапас или десерти и затова марката Bitz често може да бъде видяна в най-добрите ресторанти по света.

Въпреки това Bitz не е само чинии и чаши, но и прибори, които ще вървят добре с всеки тип сервизи за хранене. Bitz предлага комплекти прибори за хранене със сатенирано покритие или гланцово сребриста неръждаема стомана, от здрава черна стомана или с изискан златен щрих, така че вечерята с Bitz е празник за окото!

Сервизи Bitz – грижа и поддръжка

Продуктите Bitz са изработени от ръчно глазирана керамика, която не поема цветове, миризми и аромати. Всеки продукт е уникален и специалната глазура придава блясък на всеки къс, но също така подчертава всеки детайл, драскотина и естествен белег. Това не е недостатък, а красотата му и намерението на творците. Сервизите Bitz трябва да изглеждат малко груби, естествени, провинциални и необуздани, за да донесат повече удоволствие на масата.

Сервизите и прибори за маса са подходящи за съдомиялна машина, подходящи за използване в микровълнова печка и фурна до температура от 220˚c.