Philippi

Philippi има подарък за Вас! Всъщност много подаръци - лични аксесоари за Вас и Вашите близки. Поглезете тях и себе си с малко дизайн!
200 items total
Вътрешен фонтан SPRING 40 см, сребрист, Philippi PHP123124
Маслена лампа BURN 20 см, сребриста, Philippi PHP123072
Маслена лампа FIRE 23 см, сребриста, Philippi PHP123118
Телбод без скоби PUSH 5 см, сребрист, Philippi PHP136024
Антистрес декор BALLANCE 15 см, черен, Philippi PHP193283
Органайзер за бюро THEO 37 см, кафяв, Philippi PHP212001
Кафеварка LASZLO 1л, сребриста, Philippi
310 лв
PHP135004
Ключодържател SWEETHEART 6 см, червен, Philippi PHP273066
Кошница за хляб RANE 30 см, черна, Philippi PHP131009
Декоративна купа NEGRETTO 25 см, черна, Philippi PHP131002
Клипс за пари THREESOME 6 см, сребрист, Philippi PHP193308
Up
More products

Philippi - чудесни лични подаръци и минималистични аксесоари за дома

Philippi е марка, спечелила признание със стилния си и съвременен дизайн в категорията на домашния декор и личните подаръци. Мисията на марката е да създава продукти, които са не само функционални, но и естетически издържани, за да могат клиентите да им се наслаждават години наред.

Стилът на продуктите Philippi може да се опише като модерен и минималистичен, с ясни линии и прости форми, които се вписват в различни интериорни стилове. Използването на материали като стомана и стъкло от марката създава елегантен и полиран външен вид, който се харесва на тези, които ценят качествената изработка и дизайн.

Philippiпродуктовата гама на компанията

Philippiпродуктовата гама на компанията включва голямо разнообразие от продукти за домашна и лична употреба. Каталогът включва:

Една от причините, поради които хората намират продуктите на Philippi за привлекателни, е ангажиментът на марката към качеството. Всеки продукт е изработен с внимание към детайла и е проектиран да бъде едновременно красив и функционален. Освен това Philippi използва устойчиви материали, когато това е възможно, което се харесва на тези, които ценят екологично отговорните марки.

Philippi - чудесно подхожда на модерните интериори

Philippi продуктите са подходящи за модерни и минималистични интериори, в които се набляга на изчистените линии и простите форми. Използването на стомана и стъкло прави продуктите на марката чудесен избор за тези, които харесват модерния, минималистичен и индустриален стил на обзавеждане, а техният елегантен и полиран външен вид работи добре в съвременна обстановка.

Като цяло Philippi е марка, която предлага стилни и висококачествени продукти, които са едновременно функционални и естетически издържани. Не е чудно, че техните продукти привличат толкова много хора с ангажимента си за устойчивост и вечен дизайн. Независимо дали искате да украсите дома си, или да намерите идеалния подарък за някой специален човек, Philippi има какво да ви предложи.