Philippi

Philippi има подарък за Вас! Всъщност много подаръци - лични аксесоари за Вас и Вашите близки. Поглезете тях и себе си с малко дизайн!
130 items total
Кука за палто SPHERE, сребриста, Philippi
181 лв
PHP123150
Шах YAP 28 см, черен, стъкло, Philippi
621 лв
PHP260022
Клипс за пари THREESOME 6 см, сребрист, Philippi PHP193308
Ваза AMARA 15 см, зелена, стъкло, Philippi
408 лв
PHP107015
Ключодържател LOOP 10 см, черен, Philippi PHP195115
Ваза AMARA 22 см, зеленa, стъкло, Philippi
325 лв
PHP107014
Ключодържател WIND 10 см, сребрист, Philippi PHP273096
Чантичка JEAN 18 см, сива, кожа Philippi
145 лв
PHP186012
Дъмбел STUDIO 17 см, 2 кг, сребрист, Philippi PHP203015
Up
More products

Philippi - чудесни лични подаръци и минималистични аксесоари за дома

Philippi е марка, спечелила признание със стилния си и съвременен дизайн в категорията на домашния декор и личните подаръци. Мисията на марката е да създава продукти, които са не само функционални, но и естетически издържани, за да могат клиентите да им се наслаждават години наред.

Стилът на продуктите Philippi може да се опише като модерен и минималистичен, с ясни линии и прости форми, които се вписват в различни интериорни стилове. Използването на материали като стомана и стъкло от марката създава елегантен и полиран външен вид, който се харесва на тези, които ценят качествената изработка и дизайн.

Philippiпродуктовата гама на компанията

Philippiпродуктовата гама на компанията включва голямо разнообразие от продукти за домашна и лична употреба. Каталогът включва:

Една от причините, поради които хората намират продуктите на Philippi за привлекателни, е ангажиментът на марката към качеството. Всеки продукт е изработен с внимание към детайла и е проектиран да бъде едновременно красив и функционален. Освен това Philippi използва устойчиви материали, когато това е възможно, което се харесва на тези, които ценят екологично отговорните марки.

Philippi - чудесно подхожда на модерните интериори

Philippi продуктите са подходящи за модерни и минималистични интериори, в които се набляга на изчистените линии и простите форми. Използването на стомана и стъкло прави продуктите на марката чудесен избор за тези, които харесват модерния, минималистичен и индустриален стил на обзавеждане, а техният елегантен и полиран външен вид работи добре в съвременна обстановка.

Като цяло Philippi е марка, която предлага стилни и висококачествени продукти, които са едновременно функционални и естетически издържани. Не е чудно, че техните продукти привличат толкова много хора с ангажимента си за устойчивост и вечен дизайн. Независимо дали искате да украсите дома си, или да намерите идеалния подарък за някой специален човек, Philippi има какво да ви предложи.