Миене на съдове

55 items total
Чистачка за съдове, Brabantia
23 лв
BRAB302381
Стъргалка за печки PROFI PLUS, WMF
45 лв –11 %
40 лв
WM1873436030
Органайзер за кухненска мивка, сив, Brabantia BRAB117503
Up
More products

Миене на съдове - продукти и аксесоари, които могат да превърнат това домашно задължение в удоволствие

Защо трябва да миете съдовете веднага?

Незабавното измиване на съдовете спомага за добрата хигиена и здравето на семейството ви. Въпреки че мисълта да оставите мръсните съдове в мивката за една нощ е много примамлива, това може да доведе до неприятни миризми и развитие на опасни бактерии. Нещо повече, оставянето на мръсни съдове може да разруши покритието на тенджерите и тиганите, а ако сте инвестирали парите си в тях, бихте искали тези продукти да издържат години, нали? Освен това остатъците от храна могат да привлекат мишки, хлебарки и други вредители, от които е още по-трудно да се отървем, отколкото от парите, така че... нека да изперем сега!

В Kulina ще откриете широка гама от продукти и аксесоари за миене, които ще ускорят процеса и ще организират мивката ви.

Екстравагантност ли са инструментите за миене на съдове?

Със сигурност не! Противно на общоприетото схващане, инструментите за миене на съдове не са екстравагантност, а абсолютна необходимост. Без ефективни инструменти за миене на съдове е трудно да се почистят старателно остатъците от храна, полепнали по чиниите, приборите за хранене и съдовете, което отнема повече време, а вие не искате да прекарвате живота си пред мивката, нали?

Кой е най-бързият начин за миене на съдове?

Най-бързият начин за измиване на съдовете е да ги поставите в съдомиялна машина. Но не всички от тях са подходящи за съдомиялна машина, а може и да не искате да я използвате или просто да не разполагате с нея. С подходящите инструменти не отнема много време да измиете и подсушите съдовете след хранене със собствените си ръце. Достатъчно е да остържете излишната храна, да вземете четка за миене на съдове, гъба или кърпа и да почистите съдовете с препарат под течаща хладка вода. След това изплакнете чиниите, поставете ги върху поставка за чинии, за да се отцедят и изсъхнат, или ги избършете с кърпа за чай.

Kulina предлага съвременни висококачествени сушилници и аксесоари за миене, като дозатори за сапун, четки за чинии, четки за касероли, органайзери за мивки и др., за да поддържате кухнята си подредена, чиста и хигиенична. Предлагаме продукти на някои от най-известните марки, предлагани в момента на пазара, като например Joseph Joseph, Brabantia иEva Solo.

Въпреки че много от нас не обичат да мият чинии, това е част от ежедневието ни. Така че защо да не улесните задачата си с някои удобни инструменти за миене на съдове от Kulina? С тези изключително функционални и полезни аксесоари за миене на съдове ще приключите за секунда и ще можете да се отпуснете след хранене на дивана, пиейки любимия си чай.