Миене на съдове

78 items total
Кърпа за съдове 50 х 40 см, микрофибър, WMF WM794719990
Комплект за мивка Rethink Your Sink 85189, Joseph Joseph JS85189
Четка за карафа, WMF
Четка за карафа, WMF
На склад (46 бр.)
31 лв
WM0617597390
Чистачка за съдове, Brabantia
29 лв
BRAB302381
Органайзер за кухненска мивка, сив, Brabantia BRAB302466
Топчета за пране, керамика, L'Atelier du Vin
New
LADV954371
Up
More products

Миене на съдове - продукти и аксесоари, които могат да превърнат това домашно задължение в удоволствие

Защо трябва да миете съдовете веднага?

Незабавното измиване на съдовете спомага за добрата хигиена и здравето на семейството ви. Въпреки че мисълта да оставите мръсните съдове в мивката за една нощ е много примамлива, това може да доведе до неприятни миризми и развитие на опасни бактерии. Нещо повече, оставянето на мръсни съдове може да разруши покритието на тенджерите и тиганите, а ако сте инвестирали парите си в тях, бихте искали тези продукти да издържат години, нали? Освен това остатъците от храна могат да привлекат мишки, хлебарки и други вредители, от които е още по-трудно да се отървем, отколкото от парите, така че... нека да изперем сега!

В Kulina ще откриете широка гама от продукти и аксесоари за миене, които ще ускорят процеса и ще организират мивката ви.

Екстравагантност ли са инструментите за миене на съдове?

Със сигурност не! Противно на общоприетото схващане, инструментите за миене на съдове не са екстравагантност, а абсолютна необходимост. Без ефективни инструменти за миене на съдове е трудно да се почистят старателно остатъците от храна, полепнали по чиниите, приборите за хранене и съдовете, което отнема повече време, а вие не искате да прекарвате живота си пред мивката, нали?

Кой е най-бързият начин за миене на съдове?

Най-бързият начин за измиване на съдовете е да ги поставите в съдомиялна машина. Но не всички от тях са подходящи за съдомиялна машина, а може и да не искате да я използвате или просто да не разполагате с нея. С подходящите инструменти не отнема много време да измиете и подсушите съдовете след хранене със собствените си ръце. Достатъчно е да остържете излишната храна, да вземете четка за миене на съдове, гъба или кърпа и да почистите съдовете с препарат под течаща хладка вода. След това изплакнете чиниите, поставете ги върху поставка за чинии, за да се отцедят и изсъхнат, или ги избършете с кърпа за чай.

Kulina предлага съвременни висококачествени сушилници и аксесоари за миене, като дозатори за сапун, четки за чинии, четки за касероли, органайзери за мивки и др., за да поддържате кухнята си подредена, чиста и хигиенична. Предлагаме продукти на някои от най-известните марки, предлагани в момента на пазара, като например Joseph Joseph, Brabantia иEva Solo.

Въпреки че много от нас не обичат да мият чинии, това е част от ежедневието ни. Така че защо да не улесните задачата си с някои удобни инструменти за миене на съдове от Kulina? С тези изключително функционални и полезни аксесоари за миене на съдове ще приключите за секунда и ще можете да се отпуснете след хранене на дивана, пиейки любимия си чай.