Бутилки за вода

81 items total
Бутилка за вода WATERKANT TRITAN, 500 мл, черна, WMF WM664487410
Филтър Binchotan EAU GOOD, въглен, Black+Blum
New
77 лв
BBEGS004
Бутилка за вода BOTTLE TO GO 600 мл, сметана, Lékué LKE0302018V19M017
Бутилка за смути MASTER SEAL TO GO 300 мл, Tefal
26 лв
TEFN1071510
Филтър Binchotan EAU GOOD, въглен, Black+Blum
New
21 лв
BBEGS0011B
Термос BLUDROP SLEEVE N3110610, 500 мл, зелен,Tefal TEFN3110610
Up
More products

Бутилки за вода - отпивайте удобно и утолявайте жаждата и вкуса си със стил

Водата е от съществено значение за оцеляването ни, а поддържането на хидратация е жизненоважно за поддържане на добро здраве. Ето защо е добре винаги да носите бутилка за вода . Тя ви помага да се хидратирате, да спестите пари и да намалите въглеродния си отпечатък.

Бутилките за вода са контейнери, изрично предназначени за съхранение и пренасяне на течности. Предлагат се в широк спектър от форми, размери, цветове и материали. Избираме нашите висококачествени бутилки за вода от производители като Yumbox, Eva Solo, Stelton, и много други.

Можете също така да разгледате нашите кутии за обяд, ако постоянно сте в движение и ви трябва нещо стилно, което да съчетаете с бутилка за водаси бутилка за вода.

Какви са видовете бутилки за вода, които се предлагат в Kulina?

На нашия уебсайт се предлагат различни видове бутилки за вода, от които можете да избирате, и всяка от тях има специфични предимства.

  • Пластмасови бутилки за вода - Пластмасовите бутилки са пластмасови съдове, които се използват за съхранение и пренасяне на вода. Те са преносими, леки и широко достъпни.
  • Бутилки за вода от неръждаема стомана - Бутилките за вода, изработени от неръждаема стомана, са по-издръжливи и екологични. Те могат да се рециклират и ако са изолирани, могат да поддържат температурата на водата за по-дълъг период от време.
  • Стъклени бутилки за вода - Стъклените бутилки за вода са отличен избор за тези, които искат да се откажат от пластмасата. Те са безопасни за околната среда, за многократна употреба и не съдържат химикали. Освен това те не задържат вкусове и миризми и се почистват лесно.
  • Умни бутилки за вода - Може ли една бутилка за вода да бъде умна? Да, може! Разгледайте отблизо Joseph Joseph бутилки за вода и вижте как те могат да ви помогнат да се хидратирате. Една от основните характеристики на бутилка за вода Dot е нейният уникален капак, който има въртящ се циферблат с цветни точки. Всяка точка представлява определено количество вода, обикновено 200 милилитра (или 7 унции). Докато пиете вода от бутилката, можете да завъртите циферблата, за да отбележите напредъка си. Това визуално представяне улеснява проследяването на количеството консумирана вода и ви помага да се хидратирате.

Как да се грижа за бутилките си за вода?

За да запазите бутилка за вода хигиенична и чиста, трябва да се грижите за нея. Следните съвети ще ви помогнат да поддържате правилно бутилките за вода:

  • Clean често: Cleanредовното използване на бутилка за вода помага да се отървете от всякакви микроби или остатъци, които може да са се натрупали. След като почистите вътрешността на бутилката с четка за бутилки и гореща сапунена вода, изплакнете я добре под течаща вода.
  • Проверете безопасността на съдомиялната машина: Докато някои бутилки за вода могат да издържат на високите температури и абразивните препарати, използвани в съдомиялните машини, други не биха могли.