Ножове за фино рязане

18 items total
Нож за месо IKON 20 см, Wüsthof
368 лв
WU490620
Карвинг нож KINEO 20 cм, WMF
105 лв
WM1896196032
Нож за нарязване CARBON FRAGMENT 17 cм, черен, Dellinger DNGRH138S
Нож за нарязване SASHIMI CLASSIC SANDAL WOOD 21 cм, Dellinger DNGRXZB9S8S
Японски нож за рязане NAKIRI OKAMI 22,5 cм, Dellinger DNGRSXLKHAUS9
Нож за рязане PROFESSIONAL "S" 20 cм, Zwilling
203 лв
ZW31020200
Нож Dranger 1905 21 cм, F.Dick
Нож Dranger 1905 21 cм, F.Dick
На склад (2 бр.)
205 лв
FDCK8195621
Нож за нарязване GOURMET 16 см, Zwilling
95 лв
ZW36110161
Нож за нарязване CLASSIC 18 см, Wüsthof
204 лв
WU455018
Нож за нарязване CLASSIC 26 см, Wüsthof
245 лв
WU452226
Нож за нарязване GERMAN PAKKA WOOD 20 cм, кафяв, Dellinger DNGRXZB28SC
Нож за рязане 19 см, дърво, Victorinox
155 лв
VN5200019G
Нож за рязане GOURMET 20 cм, Zwilling
98 лв
ZW36110201
Нож за рязане ROSE WOOD DAMASCUS 21 см, Dellinger
147 лв
DNGRXZB27RW85CA

Ножове за филетиране и порциониране: Прецизни инструменти за перфектни филийки и порции

Ножовете за филетиране и порциониране са предназначени за прецизно нарязване на месо, риба и други хранителни продукти на тънки филийки или равномерни порции. Техният специфичен дизайн позволява лесна и ефективна обработка на суровините, което е необходимо за естетичното представяне на ястията.

Характеристики на ножовете за филетиране и порциониране

  • Дълго и тясно острие – позволява гладки и равномерни срезове, без разкъсване на суровината.
  • Остро острие – осигурява минимално съпротивление при рязане и прецизни резултати.
  • Ергономична дръжка – осигурява удобен и безопасен захват по време на работа.
Нашият съвет
Прочетете също
->
platkovaci nuz
Ножове за обезкостяване и порциониране: ръководство за избор
Прецизно и лесно порциониране на месо и риба – това е целта, за която са създадени ножовете за обезкостяване и порциониране. Как да изберете най-добрия нож от широката гама?

Топ марки ножове за обезкостяване и порциониране

При избора на качествен нож за обезкостяване или порциониране препоръчваме следните марки:

  • Dellinger – чешка марка, специализирана в производството на ножове с висока острота и прецизна изработка. Техните ножове за транжиране комбинират традиционна изработка с модерни материали, което осигурява дълъг живот и надеждност.
  • WÜSTHOF – немска марка с дългогодишна традиция, известна с прецизната си изработка и използването на висококачествена стомана. Техните ножове за порциониране са популярни сред професионалните готвачи и любителите на готвенето.
  • Zwilling – друга реномирана немска марка, която комбинира традиционна изработка със съвременни технологии. Ножовете за транжиране и порциониране от Zwilling са ценени заради тяхната издръжливост и ергономичен дизайн.

Съвети за избор на нож за транжиране или порциониране

  • Предназначение – помислете за какви специфични задачи най-често ще използвате ножа и изберете подходящ тип според това.
  • Материал на острието – препоръчвайте ножове, изработени от качествена неръждаема стомана, заради тяхната устойчивост на корозия и дълъг живот.
  • Ергономичност – ергономичният дизайн на дръжката осигурява удобство и безопасност по време на работа.

Инвестицията в качествен нож за слайсиране или порциониране от реномирана марка ще улесни приготвянето на ястия и ще осигури прецизни резултати. Независимо дали сте професионален готвач или запален любител, правилният инструмент е в основата на успеха в кухнята.