Подноси за сервиране

46 items total
Поднос Изуми Bredemeijer
Поднос Изуми Bredemeijer
На склад (13 бр.)
53 лв
BRED174001
Поднос за сервиране 50 см, Eva Solo
196 лв –7 %
181 лв
ES567623
Многофункционална тава BASIC 10 х 17 см, Blomus BM63610
Поднос за закуска ABENTO L 30 x 50 cм, дърво, Blomus BM64191
Поднос за сервиране TOUCH, бамбук, REVOL
130 лв
RV647821
Up
More products

Подноси за сервиране - елегантна мобилност за вашите ястия и напитки

Подносите за сервиране са чудесни, ако трапезна маса е далеч от кухнята или ако често сервирате напитки във всекидневната или на терасата. Можете да ги използвате за пренасяне на чаши, карафи, чинии или закуски.

Таблата за сервиране се оказват полезни, когато подреждате масата, закусвате в леглото, стоите на терасата през горещите летни нощи или се наслаждавате на чай и бисквити, докато четете книга. Те са също така незаменими, ако организирате партита и сервирате домашни коктейли!

Какво трябва да взема предвид, когато купувам поднос за сервиране?

Има няколко неща, за които трябва да помислите, преди да закупите поднос за сервиране . Прекарайте известно време в обмисляне на размера на поднос за сервиране. Изберете голяма табла с много място за чаши, чаши и чинии, ако искате да я използвате редовно за пренасяне на храна и напитки.

Изберете поднос за сервиране , който се чувствате уверени да носите, или такъв с удобни дръжки, независимо дали искате да пренасяте кани за вода, чаши за уиски или карафи за вода, които могат да бъдат доста тежки. Можете също така да изберете тава с по-високи ръбове. Последното нещо, което искате да се случи, е да се подхлъзнете и да разлеете храна на земята или върху себе си, защото не сте успели да задържите подноса.

Друг фактор, който трябва да вземете предвид, е колко здрава е тавата. Уверете се, че подносът ви може да издържи храната и напитките, които поставяте върху него.

Подносите за сервиране са полезни не само за сервиране на напитки на терасата или за пренасяне на чаши на трапезна маса , но и ако искате да изненадате любимия човек със закуска в леглото.

Тук, на Kulina, ще намерите подноси за сервиране в голямо разнообразие от форми, размери и дизайн. За да направим покупката ви по-малко стресираща, сме избрали фантастични, издръжливи и елегантни подноси за сервиране от водещи марки като Blomus, Bitz, и Continenta.

Как се почиства дървена поднос за сервиране?

В категорията ни за подноси поднос за сервиране сервиране има много различни дървени подноси, така че е много вероятно да изберете някой от тях. Трябва да се уверите, че знаете как да го почиствате.

Винаги се уверявайте, че сте избърсали всичко с чиста и влажна кърпа. Не оставяйте тавата си мръсна през нощта. От време на време подправяйте тавата си така, както подправяте дъските за рязане - с капка масло или восък.