SMEG

Smeg е иконичен дизайн, той е високото качество, най-добрите технологии и кухненски уреди, които ще променят виждането ви за готвенето. От този момент готвенето, ще е удоволствие и празник!
57 items total
Ръчен миксер HMF01WHEU, бял, Smeg
Sticker
353 лв –28 %
253 лв
SMEHMF01WHEU
Кафемелачка CGF01BLEU, черна, Smeg
Sticker
565 лв –32 %
381 лв
SMECGF01BLEU
Up
More products

Smeg – цветове, дизайн и технология

Smeg, италиански производител на домакински уреди

Smeg е италианска компаниясъздадена през 1948 г. и базирана в Гуастала. Нейното име е съкращение от „Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla", което може да се преведе като „фабрика за емайлиране в село Гуастала в провинция Емилия в Северна Италия." Тя е известна с иновативните си домакински уреди за домашна употреба, които са лесно разпознаваеми поради техния изключителен дизайн, цветове и усещане. Като символ на върхови постижения под знака ,,Произведено в Италия‘‘, Smeg разполага с 5 от най-модерните производствени завода в Италия, където всички продукти преминават стриктни тестове за контрол на качеството, за да се гарантира максимална надеждност на уредите.

Мисията и визията на Smeg

Smeg обръща голямо внимание на качеството и набляга на спестяването на енергия, като в същото време отговаря на нуждите на съвременния живот. Smeg желае продуктите й да бъдат не само издръжливи, но и лесни за употреба, затова всеки един уред на Smeg предлага максимална опростеност и функционалност които да отговарят на очакванията на съвременните потребители.

Но магията на Smeg се крие и в още нещо. Това е стилът, който ще направи живота в кухнята, готвенето и приготвянето на вашата храна възможно най-приятен и красив.

Дизайнери и сътрудничество на Smeg

В търсенето на красота и стил Smeg си партнира с множество световноизвестни архитекти и дизайнери като Гуидо Канали, Марио Белини, Piano Design Studio, Марк Нюсън и Джанкарло Кандеаго.

Smeg е добре известна със своята колекция в стил 50-те години, включваща носталгичен, топъл ретро дизайн (който може да намерите в почти всяко списание за интериорен дизайн), но също и с много по-смели и цветни колекции – като колекцията Sicily is my love, създадена в сътрудничество с Матео Базикалупо и Рафаела Манджароти с "дълбок дизайн" и безпогрешна креативност от Dolce&Gabbana. Колекцията от тостери, сокоизстисквачки, чайници, блендери и миксери се характеризира с ярки декорации от златистожълти лимони, цитрусови плодове, бодливи круши и яркочервени черешикоито са типични сицилиански декорации. Можете също да забележите тази колекция във филма на Педро Алмодовар „Болка и слава" с участието на Антонио Бандерас и Пенелопе Крус.

Най-популярните продукти на Smeg в Kulina

Клиентите на Kulina харесват всички кухненски уреди, предлагани от Smeg, като тостери, електрически чайници, сокоизстисквачки за цитрусови плодове, кафемелачки и кафемашини. Можете да инвестирате в цялата колекция, така че вашият кухненски плот да изглежда изключително стилно, както и да закупите един или два уреда, които ще се превърнат в привлекателен детайл на вашата кухня – едновременно стилен и практичен.

Smeg изглежда създадена за превъзходна, спокойна и вкусна закуска, която ще направи деня ви приятен! Винтидж изражението на неговите продукти и страхотните цветове ще са подходящи за много интериори - класически, ретро, еклектичен или модерен.