Стъклени чайници

8 items total

Стъклени чайници - Вашата "стъклена" класна кухня от съществено значение

Електрическите чайници правят ежедневието ви по-удобно, като бързо кипват водата за кафето или чая. Намерете любимия си дизайн на чайник в Kulina и изберете материала и цвета, които ви допадат най-много.

Един от вариантите е стъклен чайник. Той загрява вода, без да генерираопасни химикали. Освен че е екологично устойчив, стъклото не променя вкуса на водата.

Защо да си купя електрическа кана от стъкло?

Изборът на стъклена кана за чай има няколко предимства и някои от тях са посочени по-долу:

  • Стъклените чайници са прозрачни. Стъклените чайници осигуряват пълна видимост, което ги отличава от други видове чайници, като пластмасовите или неръждаемите. Винаги можете да видите колко топла вода е останала.
  • стъклените чайници са впечатляващи - винаги можете да наблюдавате процеса на бълбукане и кипене на водата в чайника, което изглежда страхотно и доста релаксиращо
  • стъклените стени са лесни за почистване
  • Стъклото не ръждясва. Стъкленият чайник, за разлика от някои нискокачествени метални чайници, няма да ръждяса.

Как да почистя стъкления си чайник?

За рутинната поддръжка е необходима само мека гъба и топла сапунена вода. Но ако трябва да се отървете от упоритите петна, оцетът и лимоновият сок са две безопасни решения без химикали, които могат да ви помогнат да направите любимата си стъклена кана отново като нова.

Оцет: Сложете две части вода и една част бял оцет в чайника. След това оставете да заври след един час охлаждане. За да се отървете от миризмата на оцет, изхвърлете водата и почистете чайника, както обикновено.

Лимонов сок - Изсипете сока от два големи лимона в чистата вода в чайника. Оставете сместа да заври, след което оставете киселината на лимона да разтвори котления камък. Дайте на тази комбинация няколко часа почивка, за да постигнете оптимални резултати. След това просто измийте чайника си с топла сапунена вода.

Разгледайте нашите WMF стъклени чайници, изработени от висококачествено, термоустойчиво боросиликатно стъкло SCHOTT DURAN , за да изглеждат най-прекрасно в кухнята ви, а ако предпочитате нещо по-ретро, разгледайте чайници, предлагани от Smeg или KitchenAid.

За пълноценно приготвяне на чай разгледайте нашите чайници и чаши за чай. В нашето ръководство за пазаруване за приготвяне на чай можете да намерите всичко необходимо за приготвянето на правилна чаша чай.