Fissler

Fissler e представител на най-качествените тенджери и съдове, произведени в Германия. Лесната манипулация и функционалността вървят ръка за ръка със технологиите и модерният дизайн за тези, които ценят надеждността.
180 items total
Комплект тенджери COPENHAGEN, 4 бр., Fissler
391 лв –5 %
369 лв
FS40114040000
Тенджера ORIGINAL-PROFI COLLECTION 20 см, 4л, Fissler FS84128200000
Тиган за пържене CATANIA 24 cм, Fissler
177 лв –5 %
167 лв
FS81353241000
Комплект тенджери VISEO, 5 бр., Fissler
783 лв –5 %
740 лв
FS08411705000
Комплект тигани CENIT, 2 бр., Fissler
319 лв
FS45301021000
Грил тиган CENIT 28 см, Fissler
186 лв –5 %
176 лв
FS45601281000
Комплект тенджери VISEO, 4 бр., Fissler
626 лв –10 %
558 лв
FS08411704000
Саксия O 20 cm viseo® Fissler
196 лв –5 %
185 лв
FS08411720001
Up
More products

Fissler – марка произведена в Германия

Fissler, истинска немска компания, основана през 1845 г. от Карл Фислер е един от водещите производители на тигани и уокове, тенджери, тенджери под налягане, ножове и различни кухненски принадлежности и аксесоари. Фирмата е известна със своето качество и високи стандарти, както и с издръжливостта на своите продукти, които са произведени в Германия и „създадени да издържат".

Историята на Fissler не започва с тенджери и тигани. Всичко започва с представянето на ,,Оръдие за гулаш", мобилно- полева кухня. През 20-те години на миналия век първите алуминиеви тигани за електрически печки са предложени от Fissler, а през 1953 г. представят първата тенджера под налягане с многостепенен предпазен клапан за готвене и патентованата "Тематична" основа, която прави тенджерата под налягане безопасна за домашна употреба. Многостепенната система за безопасност се използва и до днес с патентована технология, която непрекъснато се доразвива.

Fissler. Създаден за това, което има значение – ценностите, мисията и визията на марката

Ценностите на Fissler са прости: удоволствие, отговорност, майсторство и признателност.

Удоволствие, защото готвенето не трябва да е просто още едно домакинско задължение. Напротив, трябва да се извършва със страст и удоволствие,а добре проектираните, издръжливи, ефективни и добре изглеждащи съдове за готвене ще ви позволят да почувствате любов към готвенето от първия път, когато ги докоснете.

Fissler се чувства отговорен за нашата околна средаи отговорно проектира и разработва продукти, които са направени да издържат. Тиганите и тенджерите на Fissler също се произвеждат по устойчив начин с налични резервни части, така че да се създават по-малко отпадъци и техните продукти да ви служат дълги години напред.

Компанията Fissler е основана през 1845 г. и оттогава е изградила уникално ноу-хау и опит в производството на първокласни и издръжливи съдове за готвене. Благодарение на уникалната комбинация от авангардна технология, майсторска изработка и първокласни материали, тенджерите, тиганите, тенджерите под налягане и приборите на Fissler отговарят на най-високите стандарти за прецизност и качество.

Fissler цени съставките, готвача, вашето време, умения и страст към готвенето. Марката възприема готвенето като основна човешка потребност и затова се стреми да подкрепи индивидуалните нужди за готвене.

Продуктите на Fissler – какво им е толкова специалното?

Всички тенджери и тигани на Fissler имат основа за всички видове котлон, което означава, че могат да се използват на всякакъв тип готварска печка, без да се деформират или повредят. Fissler предлага и серията CookStar Induction Pro, предназначена за индукционни котлони. Тя използва електромагнитна технология за нагряване на тенджери и тигани, без съдовете да са горещи на допир. Намерете вашите перфектни тенджери тук.

Всички тенджери под налягане Fissler имат система за безопасност с патентована технология и те отговарят на строги изисквания за качество и безопасност. За да се гарантира безопасност и високо качество, всяка тенджера под налягане Fissler преминава 100% ръчна проверка, преди да напусне завода на Fissler в Райнланд-Пфалц (помните ли? Fissler се произвежда в Германия).

Наградената тенджера под налягане Vitavit® Premium намалява времето за готвене с до 70% в сравнение с обикновените тенджери, което помага да спестите до 50% енергия! Можете да разгледате нашата гама от тенджери под налягане тук.

Fissler предлага най-високо качество, модерен дизайн и издръжливост, които ще ви спестят време и пари.