Аксесоари за кухненски роботи

35 items total
Купа за настолен миксер 3,0л, KitchenAid
Sticker
209 лв
KA5KB3SS
Бъркалка за Mini блендер за храна, KitchenAid
Sticker
KA5KSM35WW
Купа за настолен миксер 4,83л, KitchenAid
Sticker
249 лв
KA5K5THSBP
Up
More products

Аксесоари за настолни миксери и кухненски роботи

Защо си струва да купите аксесоари за кухненски робот или миксер?

С помощта на приставките и аксесоарите можете бързо да увеличите функционалността на вашия настолен миксер или кухненски робот. Благодарение на специалните приставки ще можете не само да смесвате съставки или да месите тестото но също така да кълцате, настъргвате, смесвате, смилате месо, правите пресен сок, домашна паста, равиоли или сладолед и много повече.

Изберете от разнообразие от аксесоари за настолни миксери и кухненски роботи, които са налични в Kulina, включително аксесоари, предназначени за уреди на марки като KitchenAid, Smeg, ETA, Ankasrum или WMF. Тези марки предоставят допълнителни и резервни аксесоари за своите кухненски роботи и настолни миксери, които значително ще подобрят вашето готварско преживяване.

Какви аксесоари могат да се използват с кухненски роботи?

Когато става дума за нарязване на кубчета, настъргване и други кухненски задачи, кухненският робот е идеалният помощник. Но знаете ли, че подходящите аксесоари може да ви помогнат да направите още повече?

 • допълнителни нискоскоростни сокоизтисквачки за настолни миксери

Повече хранителни вещества се извличат от вашите плодове, зеленчуци и листна зеленина с помощта на сокоизстисквачки с ниска скорост. Тъй като са необходими по-малко продукти за приготвяне на сокове с превъзходен вкус, вертикалните бавни сокоизтисквачки спомагат за спестяването на разходи.

 • Слайсери за кубчета и допълнителни рендета за миксери и кухненски роботи

Всеки плод или зеленчук може да се нареже или насече на кубчета с помощта на слайсер или ренде. За да направите зеленчукова или плодова салата, можете да използвате допълнително ренде или нарязани кубчета с блендер или кухненски робот. Идеален е за нарязване на съставки като лук, чесън, домати, зеле, моркови и др.

 • Куки за месене на тесто

По-голямата част от настолните миксери се доставят с приставка за месене на тесто, която е специален аксесоар, който бързо и ефективно замесва тесто за сладкиши, пица или хляб. Куката за месене на тесто може да бъде закупена и отделно, в случай че приставката бъде изгубена или повредена.

 • Плоски бъркалки

Плоските бъркалки се използват за приготвяне на сладкиши, като например крехко тесто, както и за кнедли, мъфини, меденки, овесена каша и могат да разбиват извара за чийзкейк. Уредът може да се използва както за приготвяне на пюре от варени зеленчуци, така и за омесване на кайма за кюфтета и пастет. Плоските бъркалки могат да бъдат закупени и отделно, в случай че приставката бъде изгубена или повредена.

 • Месомелачки и пълнители за колбаси

С помощта на приставка за месо можете да смилате месо, риба и зеленчуци за вашите кюфтета или пастет, а благодарение на пълнителите за колбаси можете да направите домашно приготвени колбаси за вашето барбекю

 • Допълнителни или резервни съдове за смесване
 • Аксесоари за приготвяне на домашен сладолед и сорбе

Как да съхранявате аксесоарите на кухненския робот?

По-долу ще намерите някои хитри начини за съхранение на аксесоарите си:

 • Използвайте куките, за да закачите някои от аксесоарите в кухненските шкафове
 • Дръжте ги в купата на вашия настолен миксер
 • Поставете ги на магнитна стойка или използвайте магнитна лента като по-достъпна ценова опция
 • Подредете ги вертикално в органайзера за тенджери и тигани