Охладители за бутилки

17 items total
Охладител за бутилки вино AMBIENTE, WMF
195 лв
WM0415400011
Декантер за вино COOL 750 мл, Eva Solo
235 лв –25 %
176 лв
ES567473
Охладител за бутилки със стойка, Leopold Vienna LV223003

Охладители за бутилки - поддържайте бутилките с шампанско хладни!

Какво е охладител за бутилки?

Охладителите за бутилки запазват вътрешността си и съдържанието си по-студени от околната среда благодарение на изолационните си свойства или на кубчетата лед, поставени в контейнера. Изолацията на охладителя служи като солидна бариера срещу външната температура, а ледът запазва бутилките студени за по-дълго време. За да поддържате бутилката си охладена и елегантна, Kulina предлага фантастичен избор от охладители за бутилки от известни производители като Rosendahl, Philippi, и WMF.

Как се сервира вино или шампанско с охладител за бутилки?

  • първо поставете бутилката с вино или шампанско в хладилника. Колкото по-студена е бутилката, когато я поставите в охладителя за бутилки, толкова по-дълго ще запази температурата си.
  • когато сте готови да сервирате шампанското, поставете бутилката в хладилника
  • ако има достатъчно място в съда, добавете кубчета лед

Какви са видовете охладители за бутилки, които се предлагат в Kulina?

Kulinaхладилниците за бутилки се предлагат в разнообразни форми, дизайни, размери, форми и дори материали- от хладилници, предназначени специално за сервиране на една бутилка вино, до хладилници, които могат да поберат няколко бутилки вино, просеко или шампанско.

В зависимост от предназначението си охладителите за вино могат да бъдат обикновени настолни контейнери или самостоятелни охладители за бутилки, каквито често се срещат в ресторантите.

Материалите, използвани за охладители за бутилки, включват неръждаема стомана, пластмаса, силиций или стъкло. Тези материали имат своите характеристики и предимства, които са посочени по-долу:

Неръждаема стомана: материалът има добри изолационни свойства и е устойчив на ръжда и петна. Този материал също така улеснява почистването и поддръжката.

Пластмаса: В сравнение с повечето други охладители за бутилки, пластмасовите охладители са по-леки. Те често не са толкова скъпи и обикновено са с двойни стени, за да запазят хладната температура на бутилката. Освен това те могат да имат интересни форми и цветове.

Разгледайте и нашата селекция от други продукти за елегантно сервиране на алкохол, като декантери за вино, кофички за лед, формички за кубчета и пътни охладители за по-изискано коктейлно преживяване.