Тостери

39 items total
Тостер SENSE TT693110, 2 резена, бял, Tefal
208 лв –44 %
116 лв
TEFTT693110
Тостер KITCHENMINIS 17,1 cм, WMF
211 лв –6 %
198 лв
WM0414100011
Тостер AT 2590, Severin
Тостер AT 2590, Severin
На склад (18 бр.)
98 лв
SEVEAT2590
Тостер ARTISAN, за 2 филийки, черен, KitchenAid KA5KMT2204EOB
Тостер 5KMT2204EAC, за 2 филийки, бадем, KitchenAid KA5KMT2204EAC
Тостер ARTISAN, за 2 филийки, сребристо сив, KitchenAid KA5KMT2204EMS
Тостер ENFINIGY P4, черен, Zwilling
251 лв
ZW53009002
Тостер ARTISAN, за 2 филийки, шамфъстък, KitchenAid KA5KMT2204EPT
Тостер PLISSE, 2 резена, бял, Alessi
192 лв
ALMDL08W
Тостер PLISSÉ, за 2 филийки, зелен, Alessi ALMDL08GR
Тостер ARTISAN 5KMT2204, 2 резена, кралско сиво, KitchenAid KA5KMT2204EGR
Тостер BUENO, за 2 филийки, WMF
256 лв
WM414110011
Тостер ENFINIGY P2, черен, Zwilling
188 лв
ZW53008002
Up
More products

Тостер – малък кухненски уред, който всички обичат

За какво служи тостерът?

Тостерът е малък удобен кухненски уред, който можете да използвате за препичане и леко изпичане на филийки хляб, така че да са по-хрупкави, по-тъмни и по-ароматни. Тостерът може да се използва и за препичане на храна като франзели, питки и нарязан хляб. Стандартният тостер загрява филийката хляб с помощта на топлина, излъчвана от нагрети електрически компоненти.

В Кулина можете да намерите тостери за 2 или 4 филийки, с множество нива на препичане, функции за размразяване и печене, автоматично спиране и подвижни тавички за трохи за по-лесно почистване. Ако желаете препечен хляб като класическо лакомство, трябва да проверите нашата колекция от ястия с масло и буркани с конфитюр.

Каква е разликата между тостер и уред за сандвичи?

Уредът за приготвяне на сандвичи е създаден, за да ,,сготви“ пълнежа в сандвича, докато пресова филийките хляб. Тези уреди често имат вградени плочи, които позволяват на потребителите да приготвят няколко вида сандвичи. Освен това уредите за сандвичи имат панти, които държат капака и основата заедно.

От друга страна, тостерите нямат капаци и обикновено са с типичен компактен дизайн, който позволява да пуснете филийките хляб в процепите на горната част. За контролиране на продължителността на цикъла на препичане и нивото на запичане се използват лостче, копче или набор от бутони.

Каква е продължителността на живот?

Продължителността на живот на тостера зависи от това колко често се използва и колко добре е първоначално произведен. Редовната поддръжка и почистване на вашия тостер също удължава живота му.

Продължителността на живот на тостера се влияе от различни фактори, като например:

  • Колко често се използва: Това влияе на тостера, както и върху продължителността му на живот. Лостчето или копчето на тостера може в крайна сметка да се износят от многократната употреба.
  • Поддръжка: Вашият тостер ще издържи по-дълго, ако го поддържате. Това включва почистване на тостера след всяка употреба.
  • Автентично качество: Издръжливостта на тостера се влияе от първоначалното производствено качество. Уверете се, че сте избрали тостер, произведен от надеждна марка, която използва безопасни за храната материали с дълъг експлоатационен живот.
  • Употреба: Видът храна, която приготвяте в тостера, може да окаже влияние върху продължителността му на живот. Уверете се, че използвате тостера в съответствие с наръчника за употреба, за да осигурите възможно най-дълъг живот.

В Кулина работим, за да гарантираме, че винаги имате разнообразие от алтернативи за избор. Затова предлагаме огромен избор от тостери от производители като KitchenAid, Smeg, Alessi, WMF. Ако мечтаете за перфектна закуска, трябва да разгледате и нашите тостери за сандвичи, гофрети, тигани за палачинки и цитрусови сокоизстисквачки.