Тостери

33 items total
Тостер TSF01GOEU, 2 резена, златист, Smeg
379 лв
SMETSF01GOEU
Тостер PLISSE, 2 резена, черен, Alessi
199 лв
ALMDL08B
Тостер TSF01RDEU, 2 резена, червен, Smeg
373 лв –28 %
267 лв
SMETSF01RDEU
Тостер LONO 31 см, неръждаема стомана, WMF WM414090011
Тостер PLISSE, 2 резена, червен, Alessi
199 лв
ALMDL08R
Тостер AUTOMATIC AT 2589, Severin
71 лв –11 %
63 лв
SEVEAT2589
Тостер AT 2590, Severin
Тостер AT 2590, Severin
На склад (43 бр.)
95 лв
SEVEAT2590
Тостер SG68, 2 резена, Alessi
629 лв
ALSG68W
Тостер EMMA 31 см, сив, Stelton
391 лв –17 %
324 лв
SNX2221
Up
More products

Тостер – малък кухненски уред, който всички обичат

За какво служи тостерът?

Тостерът е малък удобен кухненски уред, който можете да използвате за препичане и леко изпичане на филийки хляб, така че да са по-хрупкави, по-тъмни и по-ароматни. Тостерът може да се използва и за препичане на храна като франзели, питки и нарязан хляб. Стандартният тостер загрява филийката хляб с помощта на топлина, излъчвана от нагрети електрически компоненти.

В Кулина можете да намерите тостери за 2 или 4 филийки, с множество нива на препичане, функции за размразяване и печене, автоматично спиране и подвижни тавички за трохи за по-лесно почистване. Ако желаете препечен хляб като класическо лакомство, трябва да проверите нашата колекция от ястия с масло и буркани с конфитюр.

Каква е разликата между тостер и уред за сандвичи?

Уредът за приготвяне на сандвичи е създаден, за да ,,сготви“ пълнежа в сандвича, докато пресова филийките хляб. Тези уреди често имат вградени плочи, които позволяват на потребителите да приготвят няколко вида сандвичи. Освен това уредите за сандвичи имат панти, които държат капака и основата заедно.

От друга страна, тостерите нямат капаци и обикновено са с типичен компактен дизайн, който позволява да пуснете филийките хляб в процепите на горната част. За контролиране на продължителността на цикъла на препичане и нивото на запичане се използват лостче, копче или набор от бутони.

Каква е продължителността на живот?

Продължителността на живот на тостера зависи от това колко често се използва и колко добре е първоначално произведен. Редовната поддръжка и почистване на вашия тостер също удължава живота му.

Продължителността на живот на тостера се влияе от различни фактори, като например:

  • Колко често се използва: Това влияе на тостера, както и върху продължителността му на живот. Лостчето или копчето на тостера може в крайна сметка да се износят от многократната употреба.
  • Поддръжка: Вашият тостер ще издържи по-дълго, ако го поддържате. Това включва почистване на тостера след всяка употреба.
  • Автентично качество: Издръжливостта на тостера се влияе от първоначалното производствено качество. Уверете се, че сте избрали тостер, произведен от надеждна марка, която използва безопасни за храната материали с дълъг експлоатационен живот.
  • Употреба: Видът храна, която приготвяте в тостера, може да окаже влияние върху продължителността му на живот. Уверете се, че използвате тостера в съответствие с наръчника за употреба, за да осигурите възможно най-дълъг живот.

В Кулина работим, за да гарантираме, че винаги имате разнообразие от алтернативи за избор. Затова предлагаме огромен избор от тостери от производители като KitchenAid, Smeg, Alessi, WMF. Ако мечтаете за перфектна закуска, трябва да разгледате и нашите тостери за сандвичи, гофрети, тигани за палачинки и цитрусови сокоизстисквачки.