Тостери

36 items total
Тостер PLISSE, 2 резена, бял, Alessi
199 лв
ALMDL08W
Тостер AT 2621, 42 см, сребро, Severin
Sticker
147 лв
SEVEAT2621
Тостер AT 2590, Severin
Sticker
Тостер AT 2590, Severin
На склад (46 бр.)
98 лв
SEVEAT2590
Тостер PLISSE, 2 резена, сив, Alessi
199 лв
ALMDL08G
Тостер AUTOMATIC AT 2589, Severin
Sticker
75 лв
SEVEAT2589
Тостер, за 2 филийки, бадем, KitchenAid
Sticker
352 лв
KA5KMT221EAC
Тостер 5KMT2204EAC, за 2 филийки, бадем, KitchenAid
Sticker
KA5KMT2204EAC
Up
More products

Тостер – малък кухненски уред, който всички обичат

За какво служи тостерът?

Тостерът е малък удобен кухненски уред, който можете да използвате за препичане и леко изпичане на филийки хляб, така че да са по-хрупкави, по-тъмни и по-ароматни. Тостерът може да се използва и за препичане на храна като франзели, питки и нарязан хляб. Стандартният тостер загрява филийката хляб с помощта на топлина, излъчвана от нагрети електрически компоненти.

В Кулина можете да намерите тостери за 2 или 4 филийки, с множество нива на препичане, функции за размразяване и печене, автоматично спиране и подвижни тавички за трохи за по-лесно почистване. Ако желаете препечен хляб като класическо лакомство, трябва да проверите нашата колекция от ястия с масло и буркани с конфитюр.

Каква е разликата между тостер и уред за сандвичи?

Уредът за приготвяне на сандвичи е създаден, за да ,,сготви“ пълнежа в сандвича, докато пресова филийките хляб. Тези уреди често имат вградени плочи, които позволяват на потребителите да приготвят няколко вида сандвичи. Освен това уредите за сандвичи имат панти, които държат капака и основата заедно.

От друга страна, тостерите нямат капаци и обикновено са с типичен компактен дизайн, който позволява да пуснете филийките хляб в процепите на горната част. За контролиране на продължителността на цикъла на препичане и нивото на запичане се използват лостче, копче или набор от бутони.

Каква е продължителността на живот?

Продължителността на живот на тостера зависи от това колко често се използва и колко добре е първоначално произведен. Редовната поддръжка и почистване на вашия тостер също удължава живота му.

Продължителността на живот на тостера се влияе от различни фактори, като например:

  • Колко често се използва: Това влияе на тостера, както и върху продължителността му на живот. Лостчето или копчето на тостера може в крайна сметка да се износят от многократната употреба.
  • Поддръжка: Вашият тостер ще издържи по-дълго, ако го поддържате. Това включва почистване на тостера след всяка употреба.
  • Автентично качество: Издръжливостта на тостера се влияе от първоначалното производствено качество. Уверете се, че сте избрали тостер, произведен от надеждна марка, която използва безопасни за храната материали с дълъг експлоатационен живот.
  • Употреба: Видът храна, която приготвяте в тостера, може да окаже влияние върху продължителността му на живот. Уверете се, че използвате тостера в съответствие с наръчника за употреба, за да осигурите възможно най-дълъг живот.

В Кулина работим, за да гарантираме, че винаги имате разнообразие от алтернативи за избор. Затова предлагаме огромен избор от тостери от производители като KitchenAid, Smeg, Alessi, WMF. Ако мечтаете за перфектна закуска, трябва да разгледате и нашите тостери за сандвичи, гофрети, тигани за палачинки и цитрусови сокоизстисквачки.