Seletti

Seletti – създадена през 1964г., тази истинска италианска марка се стреми към усъвършенстване, иновации и неповторимост, предлагайки на своите клиенти декорации за дома, които не само ще ги изненадат, но просто ще им спрат дъха. Достатъчно смел ли си да поканиш Seletti в дома и кухнята си?
305 items total
Трапезна чиния KINTSUGI 1 27,5 см, бяла, Seletti SLT09611
Чаша за кафе с чинийка KINTSUGI 3, бяла, Seletti SLT09643
Настолна лампа STANDING MONKEY 54 см, черна, Seletti SLT14920
Комплект за еспресо COSMIC DINER LUNAR 3 бр., Seletti SLT10873
Чиния за десерт KINTSUGI 1 21 см, бяла, Seletti SLT09601
Up
More products

Seletti - марката като никоя друга

Създадена през 1964 г., марката Seletti със седалище в Чикогнара, Мантова, свързва дизайна с модата и попарта. Работим под мотото "(Р)еволюцията е единственото решение", Seletti се е превърнала в синоним на творческо италианско съвършенство и дизайн, предлагайки домашен декор, лампи, прибори за хранене и др. Романо Seletti, който създава марката и към когото през 80-те години на миналия век се присъединяват синовете му Мирия и Стефано, е първият, който придава на компанията динамичен, новаторски и творчески характер, който никога не се губи в историята на марката. Собствениците и дизайнерите, работещи за Seletti, споделят същите характеристики като клиентите и почитателите на компанията - те са смели и искат повече, както от живота си, така и от домовете си.

Seletti мисия и визия

Seletti предлага продукти, в които се съчетават дизайн, ежедневие, изкуство и чувство за хумор, като представя на своите клиенти визия за уникален, личен и забавен начин на живот. Seletti е непрекъснато пътуване в рамките на идеята за красота, форма и функция.

Още от създаването си марката преследва мисията си да се възползва максимално от безкрайните изследвания на продуктите, да се стреми към усъвършенстване, иновации и оригиналност и да предефинира и обновява идеята за дизайн отново и отново.

Selettiи каталога

Seletti произвежда всички видове продукти за дома, включително предмети за лична употреба и декоративни предмети, мебели (кресла, дивани, маси, столове и кресла за открито, табуретки, шкафове за съхранение и бюфети), спално бельо и кухненски текстил, лампи и осветителни тела за вътрешно и външно пространство, стъклени изделия, прибори за хранене и прибори за хранене за най-необичайни маси.

Seletti дизайнът присъства в многобройни ресторанти, барове, хотели, курорти и очевидно - в частни домове, правейки живота на хората по-щастлив, по-пъстър и изпълнен с неочевидни идеи.

Дизайнери зад марката

Зад марката стоят много дизайнери и дизайнерски студия. Стефано и Мирия Seletti, които сега ръководят компанията, работят с редица млади италиански и международни дизайнери, сред които дизайнерите от Studio Job Job, Marcantonio Raimondi Malerba, Antonio Arico, Maxime Ansiau, Elena Cutolo или Emanuele Magini.

Seletti си сътрудничи и с много известни марки и дизайнерски концепции, включително със списанието на Маурицио Кателан и Пиерпаоло Ферари, което доведе до създаването на Seletti Wears Toiletpaper - шокираща колекция от чинии, килими и други аксесоари за дома. Сътрудничеството с Diesel - известна италианска модна компания - доведе до космически прибори за хранене и други предмети за дома, които наистина са от друг свят.

В Kulina ние обичаме Seletti. Ще имате ли смелост да го поканите в дома си?