Seletti

Seletti – създадена през 1964г., тази истинска италианска марка се стреми към усъвършенстване, иновации и неповторимост, предлагайки на своите клиенти декорации за дома, които не само ще ги изненадат, но просто ще им спрат дъха. Достатъчно смел ли си да поканиш Seletti в дома и кухнята си?
252 items total
Дълбока чиния KINTSUGI 1 22 см, бяла, Seletti SLT09621
Дълбока чиния KINTSUGI 3 22 см, бялa, Seletti SLT09623
Комплект прибори COSMIC DINER QUASAR, 4 бр., Seletti SLT10832
Ваза LOVE IN BLOOM 25 cм, бяла, Seletti
170 лв
SLT09920
Настолна лампа WONDER CLOUD 40,5 cм, синя, Seletti SLT14804
Ваза TOILETPAPER LIPSTICKS 46,5 cм, черна, Seletti
571 лв
SLT09793
Тава за фурна TOILETPAPER 56 x 29 cм, бежова, Seletti SLT17001
Дълбока чиния KINTSUGI 2 22 см, бяла, Seletti SLT09622
Висяща лампа MONKEY SWING 59 см, бяла, Seletti SLT14875
Чаша за кафе с чинийка KINTSUGI 1, бяла, Seletti SLT09641
Настолна лампа STANDING MONKEY 54 см, черна, Seletti SLT14920
Раница TOILETPAPER SNAKES 43 см, черна, Seletti
478 лв
SLT02351
Чаша за кафе с чинийка KINTSUGI 2, бяла, Seletti SLT09642
Чиния за сервиране KINTSUGI 42,5 cм, бяла, Seletti SLT09655
Up
More products

Seletti - марката като никоя друга

Създадена през 1964 г., марката Seletti със седалище в Чикогнара, Мантова, свързва дизайна с модата и попарта. Работим под мотото "(Р)еволюцията е единственото решение", Seletti се е превърнала в синоним на творческо италианско съвършенство и дизайн, предлагайки домашен декор, лампи, прибори за хранене и др. Романо Seletti, който създава марката и към когото през 80-те години на миналия век се присъединяват синовете му Мирия и Стефано, е първият, който придава на компанията динамичен, новаторски и творчески характер, който никога не се губи в историята на марката. Собствениците и дизайнерите, работещи за Seletti, споделят същите характеристики като клиентите и почитателите на компанията - те са смели и искат повече, както от живота си, така и от домовете си.

Seletti мисия и визия

Seletti предлага продукти, в които се съчетават дизайн, ежедневие, изкуство и чувство за хумор, като представя на своите клиенти визия за уникален, личен и забавен начин на живот. Seletti е непрекъснато пътуване в рамките на идеята за красота, форма и функция.

Още от създаването си марката преследва мисията си да се възползва максимално от безкрайните изследвания на продуктите, да се стреми към усъвършенстване, иновации и оригиналност и да предефинира и обновява идеята за дизайн отново и отново.

Selettiи каталога

Seletti произвежда всички видове продукти за дома, включително предмети за лична употреба и декоративни предмети, мебели (кресла, дивани, маси, столове и кресла за открито, табуретки, шкафове за съхранение и бюфети), спално бельо и кухненски текстил, лампи и осветителни тела за вътрешно и външно пространство, стъклени изделия, прибори за хранене и прибори за хранене за най-необичайни маси.

Seletti дизайнът присъства в многобройни ресторанти, барове, хотели, курорти и очевидно - в частни домове, правейки живота на хората по-щастлив, по-пъстър и изпълнен с неочевидни идеи.

Дизайнери зад марката

Зад марката стоят много дизайнери и дизайнерски студия. Стефано и Мирия Seletti, които сега ръководят компанията, работят с редица млади италиански и международни дизайнери, сред които дизайнерите от Studio Job Job, Marcantonio Raimondi Malerba, Antonio Arico, Maxime Ansiau, Elena Cutolo или Emanuele Magini.

Seletti си сътрудничи и с много известни марки и дизайнерски концепции, включително със списанието на Маурицио Кателан и Пиерпаоло Ферари, което доведе до създаването на Seletti Wears Toiletpaper - шокираща колекция от чинии, килими и други аксесоари за дома. Сътрудничеството с Diesel - известна италианска модна компания - доведе до космически прибори за хранене и други предмети за дома, които наистина са от друг свят.

В Kulina ние обичаме Seletti. Ще имате ли смелост да го поканите в дома си?