9 items total
Диспенсър за тиксо CAP, 10 см, Philippi
103 лв
PHP273051
Острилка за моливи CASTOR, Alessi
114 лв
ALRT02
Стойка за скрепка за хартия CHIP, Alessi
108 лв
ALRT01
Ролетка за измерване GENTS 3м, кремава, Blomus BM66232
Линийка AIRPLANE 25 см, сребриста, Philippi PHP105023
Перфоратор CAP 10 см, сребрист, Philippi
124 лв
PHP273050

Офис консумативи - увеличаване на производителността в офиса с помощта на дизайна

Офис консумативите са важна част от всяко работно място, дори от домашния офис. Тези инструменти, които варират от перфоратори до щипки за хартия, са от съществено значение за ежедневните дейности и могат да подобрят ефективността, производителността и организацията. Но не само. Дизайнерските канцеларски материали са също така идеални подаръци за колеги, бизнес партньори, брат или баща.

Изборът на най-добрите инструменти, които ще отговорят на всичките ви нужди, не е лесен, но си струва да се замислите. Изберете аксесоари, които съответстват на стила на вашия офис - независимо дали е домашен или фирмен - и вижте колко много можете да се насладите на времето, прекарано в работа, но заобиколени от красиви предмети

Какви видове канцеларски материали се предлагат на Kulina?

На Kulina, се предлага широка гама от канцеларски материали, които са предназначени да отговорят на изискванията на всяко работно място.

  • Острилки за моливи: Острилките за моливи се използват за заточване на моливи до точна точка, за да могат да се използват за писане, скициране или оцветяване. Моливът без острилка е безполезен.
  • Диспенсъри за ленти: Диспенсърите за тиксо се използват за дозиране на тиксо или тиксо Scotch по регулиран и удобен за потребителя начин. Това осигурява добра манипулация с лентата, без да е необходима ножица.
  • Скобарки: Това са инструменти, които се използват за скрепване на документи. Има много различни форми и размери на телбоди, а някои от тях могат да прикрепят до 100 страници наведнъж.
  • Правила: Линейките се използват за праволинейно чертане и измерване. Предлагат се с различни дължини и от различни материали.
  • Щипки за хартия: Щипките за хартия са малки, огънати парчета пластмаса или тел, които се използват за краткотрайно захващане на документи. Те се предлагат в различни форми, размери и цветове.
  • Перфоратори за дупки: Пробивните машини са инструменти, които се използват за правене на дупки в хартии за подвързване или съхранение. Предлагат се в различни форми и размери, а някои от тях могат да пробиват няколко дупки едновременно.

Много марки, налични в Kulina, предлагат модерни, дизайнерски, а понякога и забавни офис консумативи. Не забравяйте да разгледате проектите на Alessi (и нейната легендарна острилка за моливи Castor или държачи за щипки за хартия), минималистичните продукти на Blomus и офис аксесоари от Philippi, които са чудесни подаръци за всички работохолици, но също така и за архитекти или ИТ работници.