Kambukka

Kambukka предлага патентовани термоси за храна, термочаши и бутилки за вода. Вземете ги със себе си на път, на пикник, в офиса, във фитнеса или на почивка!
35 items total
Цедка за чай за чаша за пътуване ETNA, Kambukka KMBKL01017
Чаша за пътуване ETNA 500 мл, черна, Kambukka KMBK1101010
Up
More products

Kambukka - наслаждавам се, ползвам се, забавлявам се

Kambukka е белгийска марка, която предлага модерни решения за пиене в движение. От самото си създаване Kambukka (думата на суахили означава "наслаждавам се, ползвам се, забавлявам се") се стреми да създава устойчиви и функционални продукти за напитки, които отговарят на нуждите на съвременните потребители, които искат да бъдат здрави и хидратирани в движение. Техните продукти са проектирани така, че да са екологични и удобни за употреба, да са издръжливи, да не пропускат вода и да са лесни за употреба, което ги прави идеални за хора, които водят активен начин на живот.

Kambukka най-популярни продукти

Kambukkaпродуктовата гама на компанията включва разнообразни продукти за напитки, включително бутилки за вода, чаши за пътуване и термоси за храна. Някои от най-популярните им продукти включват:

  • Чаши за кафе и чай Etna и Olympus - стилни и функционални чаши за пътуване с интелигентни капаци.

  • Бутилки за вода Elton (500, 750 и 1000 ml) с капак 3 в 1, устойчив на течове, и други бутилки за вода с различни капаци, вместимост и дизайн, включително бутилка за вода Reno, която може да се използва за топли и студени напитки, с капак за щракване и сламка за многократна употреба, което я прави идеална за хора, които винаги са в движение. Kambukka пластмасовите бутилки са изработени от висококачествен материал Tritan, издръжливи са, имат висока устойчивост на удар и не задържат петна и миризми. Освен това Tritan не съдържа BPA, BPS или други вредни бисфеноли.

  • Детски бутилки за вода със забавен дизайн, който децата харесват, и много интелигентни функции, които родителите харесват.
  • Кутии за обяд - изолирани буркани за храна/термоси за всякакъв вид храна, която искате да вземете със себе си на работа, в училище или по време на пътуване.

Kambukkaпродуктите на компанията са известни с елегантния си и модерен дизайн, който съчетава функционалност и естетика. Те използват висококачествени материали като неръждаема стомана, тритан и бамбук, за да гарантират, че продуктите им са издръжливи, устойчиви и екологични.

Една от уникалните характеристики на продуктите на Kambukka е техният капак "3 в 1", който ви позволява да пиете, наливате и преливате с лекота. Капаците са проектирани така, че да са устойчиви на изтичане и да се почистват лесно, което ги прави идеални за хора, които са винаги в движение.

Защо хората обичат Kambukka?

Kambukka се превърна в популярна марка сред потребителите на Kulina, които търсят устойчиви, функционални и стилни продукти за напитки. Хората обичат продуктите на Kambukka, защото те са:

  • устойчивост и дълготрайност: продуктите на Kambukka са изработени от висококачествени и екологични материали, което ги прави чудесна алтернатива на пластмасовите бутилки и чаши за еднократна употреба. Kambukka бутилките издържат цял живот!

  • функционалност: Продуктите на Kambukka са проектирани така, че да са устойчиви на течове, лесни за използване и почистване, което ги прави идеални за хора, които водят активен начин на живот.

  • стилен: продуктите на Kambukka са известни с елегантния си и модерен дизайн, което ги прави чудесен аксесоар за всеки тоалет и чудесен подарък за всеки повод.

  • безопасни за вашето здраве: Kambukka продуктите са 100% без BPA и не съдържат други вредни токсини. KAMBUKKA е твърдо решена да създава безопасни и нетоксични продукти
  • лесни за почистване - продуктите на Kambukka се почистват много лесно благодарение на функцията Snapclean®

Kambukka е марка, която революционизира начина, по който се хидратираме, грижим се за диетата си и се наслаждаваме на чашата си кафе. Ангажиментът им към устойчивост, иновации и дизайн ги превърна в популярен избор сред потребителите, които търсят висококачествени и екологични продукти, които да използват в движение.