Тигани за палачинки

24 items total
Тиган за палачинки DEVIL 27 cм, WMF
114 лв
WM0570044291
Тиган за омлет MINERAL B 20 см, de Buyer
107 лв –6 %
100 лв
DB561120
Тиган за палачинки NEVERSTICK2 25 cм, Eaziglide
104 лв
EZGIMN2P25
Тиган за палачинки 20 cм, стомана, de Buyer DB530320
Тиган за палачинки NATURAL FORCE G2663872 25 cм, Tefal TEFG2663872
Тиган за палачинки SIMPLE COOK B5561053 25 cм, Tefal TEFB5561053
Тиган за палачинки ULTIMATE G2683872 25 см, Tefal TEFG2683872

Тигани за креп - за радост от храненето

Тиганите за креп са идеален инструмент за всички любители на креп и почитатели на сладките закуски. Добрият тиган за креп може да се окаже незаменим кухненски помощник за всички родители на деца, които не искат и да чуят за нищо друго освен за креп за закуска (проверете кои тигани за креп обикновено купуват родителите в Kulina и вижте нашите бестселъри в тази категория тук)

Какво е тиган за палачинки?

Тиганът за креп е плосък тиган, вдъхновен от френския стил, който позволява приготвянето на вкусни крепчета само за няколко минути. Тиганът за приготвяне на крепове обикновено се характеризира с:

  • кръгло тънко и тежко дъно, което осигурява постоянна топлина и равномерно готвене
  • плитки ръбове
  • незалепваща повърхност
  • дълга дръжка

Плоският дизайн на тигана и дългата дръжка улесняват разстилането на тестото (за предпочитане с разстилач за креп) и обръщането на палачинките с помощта на шпатула.

Какво още можете да приготвите с тиган за палачинки?

Тиганът за креп може да се използва не само за приготвяне на деликатни крепи, палачинки, омлети или тортили, но и за пържене на месо, готвене на риба и сотиране на зеленчуци. Ако изберете тиган за фурна, ще можете да разширите още повече обхвата на ястията си.

Затова в Kulina предлагаме богат избор от тигани за креп, както и тигани за омлет, изработени от стомана, алуминий или желязо. Сигурни сме, че те ще ви помогнат да приготвите перфектни тънки палачинки, когато ви се прииска да хапнете нещо сладко или солено за закуска, обяд или вечеря. Сред нашите фаворити са легендарните железни тигани за крепи от френската марка de Buyer, която е специализирана в производството на перфектни крепи и висококачествени тигани за готвене. Техните тигани са подходящи за всички видове котлони, а ако предпочитате стоманен тиган за палачинки , разгледайте серията Mineral B Element, сред която ще откриете тигани за креп, които ще издържат цял живот.

Не забравяйте да разгледате и нашата селекция от тигани за палачинки, които ще направят децата ви още по-щастливи, и да прочетете пълното ни ръководство за тигани тук.