50 items total
Електрическа кана NORDIC KITCHEN 1,5л, Eva Solo
271 лв
ES502740
Електрическа кана BUENO 1,7л, WMF
159 лв –8 %
145 лв
WM413080011
Електрическа кана и чайник 2в1 WK 3479 1,7л, Severin SEVEWK3479
Електрическа кана SENSE 1,5л, бяла, Tefal
138 лв –23 %
105 лв
TEFKO693110
Електрически кана PLISSÉ, 1,7л, зелена, Alessi ALMDL06GR
Електрическа кана PLISSE 1,7л, черна, Alessi ALMDL06B
Електрическа кана PLISSE 1,7л, сива, Alessi
203,60 лв
ALMDL06G
Електрическа кана 1,25л, бадем, KitchenAid
269 лв
KA5KEK1222EAC
Електрическа кана PLISSE 1,7л, сива, Alessi
200 лв
ALMDL061G
Електрическа кана WK 3420 1,7л, Severin
88 лв
SEVEWK3420
Електрическа кана PLISSE 1л, червена, Alessi ALMDL061R
Up
More products

Електрически чайник, един от най-важните елементи на вашата кухня

Какво представляват електрическите чайници?

Електрическите чайници са специфичен тип чайник, който за разлика от чайниците за котлон работи на електричество и се нуждае от достъп до източник на захранване. Те варят водата бързо и са наистина практичен за използване уред, който ви позволява бързо да приготвите чай или кафе. Ако искате вашият чай да бъде идеално приготвен, разгледайте нашето ръководство за приготвяне на чай, където може да намерите и най-добрите кухненски аксесоари за приготвяне и сервиране на чай. Ако търсите още основни неща за кухнята, проверете нашето ръководство за основно кухненско оборудване тук.

Какви са видовете електрически чайници?

Основните материали, използвани за производството на електрически чайници, са пластмаса, неръждаема стомана и стъкло.

  • Пластмасови чайници

Модерните електрически чайници с корпус от пластмаса обикновено са много стилни и се предлагат в различни цветове. Пластмасовите чайници са често по-достъпни от тези от стъкло или неръждаема стомана.

Те също така са сравнително леки и почти никога не се чупят при изпускане, което ги прави идеални за по-възрастни клиенти, които може да се затруднят да държат тежък и пълен с вода чайник.

  • Електрически чайници от неръждаема стомана

Електрическите чайници с корпус от неръждаема стомана са изработени от устойчива на топлина и вдлъбнатини неръждаема стомана, която е здрава, хигиенична, безопасна към храните и издръжлива. Модерните чайници от неръждаема стомана имат елегантен, минималистичен вид и се вписват страхотно в модерния интериор.

  • Електрически чайник от стъкло

Електрическите чайници, направени от стъкло, имат стъклен, прозрачен корпус, който ви позволява да видите вътрешността на уреда. Те са много атрактивни и имат елегантен, минималистичен вид, идеален за модерни кухни. Въпреки че стъкленото тяло обикновено е направено от висококачествено боросиликатно стъкло, то може да се счупи при изпускане на чайника.

Чайниците, изработени от неръждаема стомана или боросиликатно стъкло, се считат за най-безопасните електрически чайници.

В Кулина ще намерите фантастична селекция от електрически чайници от надеждни производители като KitchenAid, Smeg , WMF и Alessi. Тези чайници се предлагат в различни стилове и с различни функции, а за любителите на перфектно сварения чай или билкови отвари, предлагаме и електрически чайници с възможност за регулиране на температурата, които ви позволяват да приготвяте чая си с прецизност.