Nordic Ware

Nordic Ware е водещ американски производител на емблематични, висококачествени и иновативни съдове за печене. Създават продукти с превъзходен дизайн и качество, добавят удобство и удоволствие към приготвянето на Вашите торти - не само на Коледа и Великден, но и всеки ден, когато имате апетит за сладко.
23 items total
Форма за кекс QUARTET BUNDT, златиста, Nordic Ware NW91377
Форма за кекс HONEYCOMB, златиста, Nordic Ware NW85477

Nordic Ware - за перфектни торти и други

Nordic Ware е марка, която предлага висококачествени съдове за готвене вече повече от 70 години. Основана през 1946 г. от Дейв и Доти Далкуист, Nordic Ware е семейна фирма, известна със своите иновативни и издръжливи продукти. Дейв и Доти Далкуист търсят начин да изкарват прехраната си, докато живеят в Средния Запад. Вдъхновени от скандинавските традиции за печене, те започват да произвеждат и продават специализирани кухненски съдове. През 1950 г. те представят първия си продукт - Класическа форма за кекс, който бързо се превръща във водещ продукт на компанията.

С течение на годините Nordic Ware разшири продуктовата си гама, включвайки разнообразни изделия за печене и готвене, които са известни със своята издръжливост, надеждност и висококачествена изработка.

Nordic Ware мисията и продуктите

Мисията на Nordic Ware е да предлага иновативни и висококачествени продукти за готвене, които правят готвенето и печенето лесно и приятно. За да постигне това, Nordic Ware предлага широка гама от съдове за готвене и печене, включително:

  • съдове за печене - тави, форми за кекс, листове за печене и форми за мъфини
  • съдове за готвене - тенджери, тигани и скари
  • съдове за готвене в микровълнова фурна, включително оризоварки и тави за бекон
  • съдове за готвене на открито, включително тигани за печене на скара и решетки за печене
  • специални продукти, включително съдове за яйца, тигани за пуканки и тигани за царевичен хляб

Известни тави за сладкиши и други форми за сладкиши

Класическа форма за кекс е може би най-известният продукт от продуктовата линия на Nordic Ware. Тази емблематична алуминиева форма за кекс е използвана от милиони домашни готвачи и пекари през годините за създаване на красиви и вкусни торти. Първоначалната Класическа форма за кекс има прост дизайн с набраздени страни и тръба в центъра. Днес Nordic Ware предлага голямо разнообразие от Класическа форма за кексв различни форми и размери, включително популярния Heritage Класическа форма за кекси елегантния тиган Crown Класическа форма за кекс.

Nordic Ware продуктите са известни със своята издръжливост и висококачествена изработка. Компанията използва само най-добрите материали - лят алуминий с незалепващо покритие, за да създаде своите съдове за готвене и печене, което гарантира, че те ще служат дълги години. Nordic Ware продуктите са известни и с иновативния си дизайн и вниманието към детайлите, което спомага за изключително добрата им работа.

Nordic Ware е носител на множество награди за своите иновативни и висококачествени продукти за готвене. През 2018 г. компанията получи печата на Good Housekeeping за линията си Naturals Bakeware, която включва разнообразни листове за печене, форми за кекс и форми за мъфини. Печатът на Good Housekeeping е високо уважаван символ на качество и високи постижения в бранша и Nordic Ware се гордее, че получи тази чест.

Защо хората обичат продуктите на Nordic Ware?

Хората обичат формите за торти Nordic Ware, защото са лесни за използване, издръжливи и всеки път произвеждат красиви торти. Независимо дали сте начинаещ пекар или опитен готвач, формите за торти Nordic Ware са чудесен избор. Те са изработени от висококачествени материали и са предназначени да служат дълги години, което ги прави чудесна инвестиция за всяка кухня.

Освен с издръжливостта си, формите за торти Nordic Ware са известни и с иновативния си дизайн. Компанията предлага голямо разнообразие от форми за торти с различни форми и размери, което ви позволява да създавате наистина уникални торти. Независимо дали искате да приготвите обикновена или по-сложна торта, Nordic Ware предлага форма за кекс която ще отговори на нуждите ви. Разгледайте предлаганите в Kulina форми за торти и изненадайте гостите и семейството си със сладки изкушения - не само за специални случаи!