Nordic Ware

Nordic Ware е водещ американски производител на емблематични, висококачествени и иновативни съдове за печене. Създават продукти с превъзходен дизайн и качество, добавят удобство и удоволствие към приготвянето на Вашите торти - не само на Коледа и Великден, но и всеки ден, когато имате апетит за сладко.
22 items total
Тиган за мини палачинки SMILEY FACE, Nordic Ware NW01920
Форма за кекс HONEYCOMB, златиста, Nordic Ware NW85477
Форма за кекс QUARTET BUNDT, златиста, Nordic Ware NW91377

Nordic Ware - за перфектни торти и други

Nordic Ware е марка, която предлага висококачествени съдове за готвене вече повече от 70 години. Основана през 1946 г. от Дейв и Доти Далкуист, Nordic Ware е семейна фирма, известна със своите иновативни и издръжливи продукти. Дейв и Доти Далкуист търсят начин да изкарват прехраната си, докато живеят в Средния Запад. Вдъхновени от скандинавските традиции за печене, те започват да произвеждат и продават специализирани кухненски съдове. През 1950 г. те представят първия си продукт - Класическа форма за кекс, който бързо се превръща във водещ продукт на компанията.

С течение на годините Nordic Ware разшири продуктовата си гама, включвайки разнообразни изделия за печене и готвене, които са известни със своята издръжливост, надеждност и висококачествена изработка.

Nordic Ware мисията и продуктите

Мисията на Nordic Ware е да предлага иновативни и висококачествени продукти за готвене, които правят готвенето и печенето лесно и приятно. За да постигне това, Nordic Ware предлага широка гама от съдове за готвене и печене, включително:

  • съдове за печене - тави, форми за кекс, листове за печене и форми за мъфини
  • съдове за готвене - тенджери, тигани и скари
  • съдове за готвене в микровълнова фурна, включително оризоварки и тави за бекон
  • съдове за готвене на открито, включително тигани за печене на скара и решетки за печене
  • специални продукти, включително съдове за яйца, тигани за пуканки и тигани за царевичен хляб

Известни тави за сладкиши и други форми за сладкиши

Класическа форма за кекс е може би най-известният продукт от продуктовата линия на Nordic Ware. Тази емблематична алуминиева форма за кекс е използвана от милиони домашни готвачи и пекари през годините за създаване на красиви и вкусни торти. Първоначалната Класическа форма за кекс има прост дизайн с набраздени страни и тръба в центъра. Днес Nordic Ware предлага голямо разнообразие от Класическа форма за кексв различни форми и размери, включително популярния Heritage Класическа форма за кекси елегантния тиган Crown Класическа форма за кекс.

Nordic Ware продуктите са известни със своята издръжливост и висококачествена изработка. Компанията използва само най-добрите материали - лят алуминий с незалепващо покритие, за да създаде своите съдове за готвене и печене, което гарантира, че те ще служат дълги години. Nordic Ware продуктите са известни и с иновативния си дизайн и вниманието към детайлите, което спомага за изключително добрата им работа.

Nordic Ware е носител на множество награди за своите иновативни и висококачествени продукти за готвене. През 2018 г. компанията получи печата на Good Housekeeping за линията си Naturals Bakeware, която включва разнообразни листове за печене, форми за кекс и форми за мъфини. Печатът на Good Housekeeping е високо уважаван символ на качество и високи постижения в бранша и Nordic Ware се гордее, че получи тази чест.

Защо хората обичат продуктите на Nordic Ware?

Хората обичат формите за торти Nordic Ware, защото са лесни за използване, издръжливи и всеки път произвеждат красиви торти. Независимо дали сте начинаещ пекар или опитен готвач, формите за торти Nordic Ware са чудесен избор. Те са изработени от висококачествени материали и са предназначени да служат дълги години, което ги прави чудесна инвестиция за всяка кухня.

Освен с издръжливостта си, формите за торти Nordic Ware са известни и с иновативния си дизайн. Компанията предлага голямо разнообразие от форми за торти с различни форми и размери, което ви позволява да създавате наистина уникални торти. Независимо дали искате да приготвите обикновена или по-сложна торта, Nordic Ware предлага форма за кекс която ще отговори на нуждите ви. Разгледайте предлаганите в Kulina форми за торти и изненадайте гостите и семейството си със сладки изкушения - не само за специални случаи!