Стъклени чаши за чай и кафе

37 items total
Чаша за кафе NERO 200 мл, двустенна, Blomus
55 лв
BM63653
Up
More products

Чаши за чай и кафе - елегантен начин да сервирате напитките си

Ежедневното ви кафе или чаеното парти с приятели ще изглеждат по-изискани с нашите чаши за кафе или чай. Нашите чаши за чай и кафе са елегантни и красиви, като придават специален и модерен вид на обичайната ви консумация на чай и кафе.

Имаме и чаши с двойни стени, които са идеални за студено кафе или чай, тъй като помагат да запазите напитките си по-дълго време хладни. Нашите чаши за кафе и чай с двойни стени са направени така, че да запазят топлите напитки и да предпазят ръцете ви, което ги прави идеални за зимата, когато искате да ви е топло и уютно.

Търсите нещо различно от чаши за чай и кафе? Разгледайте всички опции за чаши, както и чаши и чинии , налични в Kulina.

Как да се грижа и поддържам чашите си за чай и кафе?

Винаги препоръчваме да внимавате, когато обработвате и почиствате чашите за кафе и чай. В неправилно почистените и изсушени чаши за чай и кафе могат да се задържат нежелани миризми и замърсители, което ще се отрази на вкуса на напитките ви.

Винаги мийте ръчно всеки чифт чаши за чай и кафе преди да ги използвате за първи път. За да намалите възможността за механично натоварване, избягвайте да ги потапяте заедно с други стъклени изделия. Използвайте неабразивна гъба или кърпа с топла вода и подходящ препарат, когато го миете.

Избягвайте да поставяте чашите за чай и кафе в съдомиялната машина, ако искате да избегнете грозни петна от вода или счупване. Поставянето на чашите с двойни стени в съдомиялната машина също може да доведе до проникване на вода между стените на чашата.

Къде е най-подходящото място за съхранение на чашите за чай и кафе?

Поставете станция за чай и кафе в близост до мястото, където държите чайника си. Поставете чайовете и аксесоарите за чай и кафе над чайника в кухненския шкаф (но не прекалено високо, тъй като ще използвате чашите, чашите и чайниците често).

В Kulina ще намерите широка гама от модерни чаши за чай и кафе от надеждни производители като Viva Sandinavia, Blomus, WMF и Zwilling. Имаме и различни кафемашини, които можете да използвате за приготвяне на кафето си.