Как да използвате подаръчен ваучер

 

Как да активирам ваучер за подарък?

Получили сте ваучер за подарък? В такъв случай сте на правилното място.
Kulina е онлайн магазин с висококачествени кухненски и битови уреди.
Разбира се, предлагаме и качествено обслужване на клиенти.
Следователно условията за използване на нашите ваучерисаНЕстандартни и ПОВЕЧЕ от стандартни. Наистина!  

 

Ваучери за подарък - условия за ползване

Валидността на ваучера е неограничена. 
СЕРИОЗНО

Ваучерът може да бъде използван за продукти с отстъпка.
СЕРИОЗНО

Може да се комбинира с други ваучери и кодове за остъпка. 
СЕРИОЗНО

Остатъчната (или пълната) стойност на ваучера може да бъде заменена за пари в брой.
СЕРИОИЗНО

 

Как да активирате нашия ваучер


1. В първата стъпка при поръчка, в кошницата, в полето “Въведете купон за отстъпка” (полето ще стане видимо, след като поставите отметка в полето “Имам отстъпка / ваучер за подарък”) въведете кода на ваучера, който ще намерите на лицевата му страна.

2. Ваучерът за подарък може да се комбинира и с друг код за отстъпка. Ако имате код за отстъпка въведете го в първата стъпка, в полето “Въведете купон за отстъпка”. За да използвате само стойността на ваучера, моля въведете тази информация заедно с кода на ваучера в секцията за допълнителни бележки в кошницата, в третата стъпка (след като въведете Вашите данни за контакт). Изберете “банков превод” като метод за плащане. Завършете поръчката и изчакайте, нашият Отдел за обслужване на клиенти ще се свърже с Вас.

3. Ако полето “Въведете купон за отстъпка” не стане видимо в кошницата (което може да се случи в случай на големи промоции), въведете кода на ваучера в раздела за допълнителни бележки в третата стъпка. Изберете “банков превод” като метод на плащане. Завършете поръчката и изчакайте нашия Отдел за обслужване на клиенти да се свърже с Вас.

4. Ако искате да използвате само част от стойността на ваучера, направете поръчката си и въведете кода на ваучера според инструкциите по-горе. Изберете “банков превод” като метод на плащане. Въведете тази информация заедно с кода на ваучера и номера на банковата сметка в секцията за допълнителни бележки. Завършете поръчката и изчакайте. Ако е необходимо нашият Отдел за обслужване на клиенти ще се свърже с Вас. Ще бъдем на Ваше разположение.

5. Осигуряваме безплатна доставка при всяка покупка с ваучер за подарък. Ако сте такстувани с цената на доставката (това може да се случи ако комбинирате ваучера с друга отстъпка и въведете кода на ваучера в секцията за допълнителни бележки) нашият Отдел за обслужване на клиенти ще се свърже с Вас и ще върне сумата за доставката.

6. Ако все пак в Кулина нищо не Ви хване окото и желаете да получите пълната стойност на ваучера, свържете се с нас.. Ще положим всички усилия, за да задоволим Вашите желания и се надяваме да намерите нещо подходящо при нас следващия път.

7. Ако не знаете как да постъпите, свържете се с нас.. Ще се радваме да Ви помогнем. Наистина! :-)

 

Искате ли и Вие да подарите на някого уникален подарък? Подарете му/й ваучер за подарък от Кулина.

Заповядайте вKULINAсвета на качественото обурудване за Вашия мечтан дом.