Закачалки за кърпи

98 items total
Поставка за кърпи MODO, бяла, Blomus
123 лв
BM66271
Стойка за кърпи MENOTO, 50 см, Blomus
409 лв –5 %
385 лв
BM69150
Up
More products

Закачалки за кърпи - удобен и стилен начин да подредите кърпите си

Какво представляват закачалките за кърпи?

Подреждането на кърпите може да бъде изтощителна задача, особено в семейства с няколко членове. Също така може да е трудно да намерите място, където да закачите кърпата си, когато вземате душ или се обличате сутрин. За щастие, закачалките за кърпи предлагат лесно и привлекателно решение на този проблем.

Закачалката за кърпи е елемент, който се използва за надеждно окачване на кърпи в банята или на друго място. Те се предлагат в различни стилове и материали, включително неръждаема стомана, пластмаса, желязо и дори алуминий, и се разделят на три категории: куки, релси и стелажи.

Закачалките за кърпи в Kulina се произвеждат от известни производители като Blomus, Brabantia и Hübsch и могат да се окачат на стената, над вратата или дори да стоят самостоятелно.

Какви са видовете закачалки за кърпи, които се предлагат на Kulina?

Свободностоящи закачалки и стойки за кърпи: Тези закачалки са самостоятелни и не се нуждаят от монтиране или инсталиране. Обикновено те са проектирани така, че да побират множество кърпи едновременно. Самостоятелните закачалки за кърпи са подходящи за бани с ограничено пространство на стените или за тези, които предпочитат да не правят дупки в стените.

Стенни закачалки за кърпи: Най-популярният вид закачалка за кърпи е стенната закачалка за кърпи. Предлагат се в различни стилове и размери и са предназначени за окачване на стената с помощта на винтове или самозалепваща се лента. Те са идеални за пестене на място на пода и за поддържане на кърпите под ръка.

Стълба за кърпи: Стълба за кърпи е свободностояща закачалка за кърпи, която наподобява стълба. Те са много стилни, предлагат се в различни размери и могат да поберат много кърпи едновременно. Стълбите за кърпи са елегантно и практично допълнение към всяка баня, а тъй като често са изработени от неръждаема стомана или дърво, те се вписват идеално в скандинавски, рустикален или индустриален интериор.

Закачалки за кърпи над вратата: Тези закачалки за кърпи са предназначени за окачване над горната част на вратата, така че не се изисква пробиване или монтаж. Те са чудесни за малки бани или за тези, които не искат да пробиват дупки в стените си. Освен това те са преносими, което ги прави отличен избор за хора, които често се местят или пътуват. Можете да ги окачите над вратата на душа, банята или гардероба.

Закачалките за кърпи поддържат банята ви винаги по-подредена, по-интелигентна и по-привлекателна. Разгледайте нашите рафтове и поставки за душ, стойки за хартия, дозатори за сапун, както и други аксесоари за баня, за да придадете допълнителна красота на вашата баня.