Тигани за американски палачинки

6 items total

Тигани за палачинки - не само децата ги обичат!

Тиганите за палачинки са перфектни инструменти за всички любители на палачинките и почитатели на сладката закуска. Добрият тиган за мини палачинки ще бъде незаменим помощник в кухнята и за всички родители на деца, които обичат палачинки, независимо от времето на деня или сезона (вижте кои от нашите тигани родителите избират най-често и разгледайте най-продаваните ни тигани за палачинки тук).

Какво е тиган за мини палачинки?

тиган за мини палачинки е специален тиган, предназначен да ви помогне да направите перфектни палачинки само за няколко минути. Тиганът за приготвяне на палачинки обикновено се характеризира с:

  • дупки за палачинки (обикновено от 3 до 7 дупки с различен диаметър, понякога с креативни, декоративни мотиви)
  • без ръбове
  • висококачествена незалепваща повърхност
  • дълга дръжка
  • пригодност за използване при много високи температури

Когато използвате тиган за мини палачинки , задължително използвайте дървена или силиконова шпатула, за да предпазите деликатната незалепваща повърхност от надраскване.

Приготвянето на палачинки не трябва да е скучно! Има много начини да ги направите привлекателни, а най-лесният е да си поиграете със съставките. Можете да добавяте боровинки, банани или други плодове, шоколадови парченца, фъстъчено масло или различни видове сосове, за да променяте вида и вкуса им почти всеки ден.

Тигани за палачинки - кой да изберем

В Kulina ще откриете богат избор от тигани за палачинки от стомана, алуминий или желязо, които ще ви помогнат да направите перфектни златисти палачинки, когато ви се прииска да хапнете нещо сладко за закуска. Сред нашите фаворити са легендарните тигани за палачинки на френската марка de Buyer, която е специализирана в производството на перфектни крепове и палачинки, предлагайки ви висококачествени тигани за готвене, които ще издържат цял живот и ще бъдат идеално допълнение към всяка кухня.

Не пропускайте да разгледате и нашата селекция от тигани за креп, които ще ви позволят да приготвяте както тънки креп, така и пухкави палачинки, и прочетете пълното ни ръководство за тигани тук.