Охладители за пътуване

10 items total

Хладилници за пътуване - идеален спътник за вашата почивка

Хладилници за пътуване - най-добрите ви приятели в горещите летни дни

Хладилникът за пътуване ще поддържа идеалната температура на храната и напитките ви по време на пътуване. Независимо дали искате бюджетен модел, за да запазите обяда си хладен, или достатъчно голям охладител, за да започнете партито, ние имаме продукт за вас.

Защо да закупите охладител за пътуване?

Основното предимство на закупуването на охладител за пътуване е, че той може да запази храната ви студена и следователно безопасна за консумация, докато сте на път, но има и много други прекрасни причини да помислите за такъв:

  • Няма да се притеснявате да носите многобройни чанти с храна и напитки - ще опаковате всичко, което ви е необходимо, в един здрав контейнер.
  • Можете да си направите сами кубчета лед с помощта на формички за лед и да ги вземете със себе си, за да не се налага да ги купувате отново.
  • Големият пътнически хладилник ще ви позволи да спестите пари и да се храните по-здравословно, тъй като ще можете да вземете със себе си много домашно приготвена храна, независимо дали отивате на плажа или на езерото. Това е много полезно, ако вие или децата ви имате някакви диетични ограничения или хранителни алергии или ако следите калориите си.
  • Хладилник за пътуване означава, че нито една от хранителните ви продукти (салати, сандвичи и др.) няма да се смачка, когато стигнете до местоназначението си
  • Хладилникът за пътуване може да се използва и за охлаждане на лекарства, за да не се развалят инсулинът или други чувствителни към температурата лекарства по време на път.

Как да изберете най-добрия охладител за пътуване?

  • Капацитет

Броят на кутиите или бутилките с напитки и допълнителният лед, необходим за охлаждането им, често се използва за описание на капацитета на охладителя. Ако не разполагате с малко място в автомобила си, вътрешният капацитет в много отношения е значително по-важен от външните размери.

  • Материали и издръжливост

Пътническите хладилници, изработени от пластмаса, предпазват храната в тях от смачкване и са леки, устойчиви на разкъсване, водоустойчиви, лесно се мият и не пропускат вода.

С богат избор от размери, цветове и вместимост, които да отговарят точно на вашите нужди за следващата ви почивка, Kulina предлага охладители за пътуване от марки като Polarbox и Petromax.

Стилните охладители за пътуване от Polarbox имат не само много привлекателен ретро дизайн, наличен в широка гама от пастелни цветове, но и могат да плуват във вода, което е чудесно, ако прекарвате почивката си в басейна. Представете си само слънцето, басейна, а вие лежите върху матрак за басейн... Протягате ръка и взимате студена диня и напитки от стилен пътнически хладилник. Да, определено си заслужава!

Можете също така да разгледате нашата селекция от кутии за обяд, бутилки за вода и форми за лед за още по-хладно преживяване на открито.