Държачи за кухненска хартия

26 items total
Държач за хартиени кърпи DEPOT, WMF
87 лв
WM0659806030
Диспенсър за кухненско фолио, WMF
68 лв –10 %
61 лв
WM659826030
Държач за хартиени кърпи GOURMET, WMF
111 лв
WM0644586040
Държач за хартиени кърпи, черен, Eva Solo ES520417
Държач за хартиени кърпи HAMMERSHOI, бял, Kähler KHL693035
Държач за хартиени кърпи WIRES, сив, Blomus BM64189
Държач за хартиени кърпи, Continenta
44 лв
CONT3291
Up
More products

Държачи за хартиени кърпи - организирайте пространството в кухнята си

Защо хартиените кърпи и техните държачи са от съществено значение в кухнята?

Държачите за хартиени кърпи са един от основните кухненски органайзери. Защо? Активното използване на хартиени кърпи в кухнята насърчава хигиената, особено при готвене. Хартиените кърпи са много ефикасни за отстраняване на 77% от бактериите от ръцете ви, дори след като сте ги измили интензивно със сапун. Изненадващо е, че дори сушилните за ръце не постигат същия резултат. Причината за това са бактериите, които се натрупват по вътрешните повърхности на сушилните.

Използвате хартиени кърпи в кухнята не само за подсушаване на ръцете, но и за избърсване на плотове на шкафове и кухненски плотове, електрически котлони и всякакви други повърхности, които трябва да бъдат избърсани или подсушени.

За съжаление, хартиената кърпа не е най-добрата гледка в кухнята ви. Освен това тя постоянно пада от работния плот и е трудно да откъснете парче от кърпата с мръсни ръце. Но за това има перфектно решение - това е модерна и стилна държач за хартиени кърпи!

Предимствата на държач за хартиени кърпи

  • добре организирано пространство
  • лесно е да откъснете едно парче хартиена кърпа с една ръка
  • ролката не се преобръща
  • елегантен дизайн

Държачи за хартиени кърпи - чудесно решение със стил

Елегантният и компактен дизайн на държачите за хартиени кърпи, които Kulina предлага на склад, ги прави лесни и приятни за поставяне навсякъде. Независимо дали са поставени директно върху кухненския плот, в кухненски шкаф или са монтирани на стената, поставките за хартиени кърпи са практично решение за всяка кухня.

Поставките за хартиени кърпи се предлагат в различни стилове и материали и правят кухнята ви организирана, чиста и подредена. Kulina предлага разнообразие от марки, включително Blomus, Joseph Joseph и WMF, които предлагат редица атрактивни и практични дизайни.

Ако искате кухнята ви да бъде добре организирана, помислете и за други кухненски органайзери, като например кошници за хляб, кошове за отпадъци, кошове за съхранение на храна или аксесоари за миене на съдове.