Courrèges

Марката Courreges съчетава модата с уханието, а нейните ароматни свещи предлагат луксозен и екологичен начин да изпълните пространството си с възхитителни аромати. Не се колебайте и поканете тези аромати във вашия интериор.
6 items total

Courrèges - от мода до парфюм

Андре и Коклин Courrèges основават Courrèges през 1961 г., като правят революция в модната и дизайнерската индустрия с акцента върху движението, чистотата, цвета и светлината. Те оставят своя отпечатък със структурни линии и привързаност към бялото, последвани от цветови вариации и нови материали като винил. През 1971 г. Андре Courrèges представя Empreinte - емблематичен аромат, с който модната къща навлиза в парфюмерийната индустрия. През 2015 г. Courrèges пусна на пазара La fille de l'air - ефирен аромат на портокалов цвят.

През септември 2020 г. Courrèges назначава Никола Ди Феличе за артистичен директор и той започва да включва своята страст към ароматите в етиката на марката. С визията си за модата като цялостна, всеобхватна вселена, Ди Феличе възражда традицията на кутюриера и парфюмериста и се стреми да съживи парфюмерийната вселена на марката, като създаде уникално, характерно обонятелно предложение за 60-годишнината на марката, 50 години след пускането на първия ѝ аромат.

Ароматни свещи на Courreges

Марката Courreges е не само парфюм, но и изтънчени и елегантни аромати за дома, които ще преобразят интериора ви.

Ароматните свещи на Courreges са луксозен и екологичен начин да изпълните пространството си с възхитителни аромати. Тези свещи се предлагат в лакирани стъклени буркани, произведени във Франция, с капаци от лакирано дърво от Юра. Свещите са с памучни фитили, които осигуряват от 43 до 47 часа ароматно горене. Освен това те са поставени в цилиндрични кутии, изработени от хартия, сертифицирана от FSC, което ги прави устойчив избор.

Аромати на Courreges за вашия дом

Основният акорд на ароматите е опияняващият амброксан (ambrox) - отличителната съставка на всички ароматни творения на Courrèges Parfums, известна със своите пристрастяващи свойства и аромат, напомнящ мириса на кожата ни. Никола Ди Феличе, артистичен директор на марката, избира тази отличителна нотка за сърце на обонятелната вселена, за да придаде на всичките шест аромата от колекцията изразителност и дълготрайност.

Изберете аромат за вашия интериор от нотки като свеж аромат на пране, бял мускус, хвойна, портокалов цвят, чаени листа, портокалов цвят, бергамот и пачули.

За да се осигури равномерно горене, при първата употреба се препоръчва свещта да се пали, докато цялата ѝ повърхност стане течна. Фитилът трябва да се подрязва редовно, за да се предотврати пушенето и да се поддържа в центъра.